Redactia.ro
Home » Monden » Ce probleme de sănătate are Jador. Cântărețul și-a speriat fanii de pe rețelele sociale

Ce probleme de sănătate are Jador. Cântărețul și-a speriat fanii de pe rețelele sociale

GALERIE FOTO (2)

Jador se confruntă cu momente grele în această dimineață. Cântărețul a postat o fotografie cu o perfuzie în mână. Jador pare să aibă probleme de sănătate, dar nu a oferit mai multe detalii despre cele întâmplate.

Jador, probleme de sănătate?

Ieri seară, Jador a susținut un concert, dar în această dimineață artistul și-a speriat toți fanii de pe rețelele de socializare, după ce a postat o fotografie în care apare cu o perfuzie în mână.

Artistul nu a oferit mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat, dar adepții săi sunt cu siguranță foarte curioși de ceea ce i se întâmplă.

Cântărețul a ținut să-și adauge și melodia la fotografie, în versurile căreia se spunea că trebuie să țină mereu capul sus, indiferent de situație. Acesta și-a speriat fanii de pe rețelele sociale.

Jador trebuie, de asemenea, să fie operat la picior

În urmă cu doar câteva zile, Jador mărturisea la o emisiune TV a căzut de pe scena pe care a cântat. Artistul a apărut pe rețelele de socializare cu vânătăi pe corp, iar fanii au început imediat să se întrebe ce e în neregulă cu el.

„Bă, am căzut de pe scenă la o emisiune. Uitați-vă ce vânătaie am, bă!”, le-a spus Jador fanilor de pe rețelele de socializare, după căzutura de pe scenă.

Jador are mai bine de 12 cântări pe lună. Jador face bani pe bandă rulantă. Mai exact, câștigă 4.000 de euro pentru o singura cântare.
Jador are un tarif de 4.000 de euro pentru o oră și 30 de minute de cântat. Ceea ce înseamnă că, într-o singură lună, Jador a încasat 48.000 de euro.
Jador fostul concurent de la Puterea dragostei este extrem de mândru de familia sa și nu de puține ori a zis că pentru aceștia ar face orice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: