Redactia.ro
Home » Monden » Ce program au copiii lui Silviu Prigoană: “La ora 5:30 sunt în picioare”

Ce program au copiii lui Silviu Prigoană: “La ora 5:30 sunt în picioare”

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România, Silviu Prigoană a divulgat cum își crește cei doi băieți pe care îi are cu Adriana Bahmuțeanu.

Invitat la emisiunea Xtra Night Show, Silviu Prigoană a vorbit despre lucrurile neștiute despre viața lui. Omul de afaceri a vorbit despre copiii lui și a povestit ce program au cei mici.

Ce program au copiii lui Silviu Prigoană: “La ora 5:30 sunt în picioare”

Prigoană a spus despre copiii lui că nu ar face nimic fără tabletă și computer. Însă orice s-ar întâmpla, la ora 05:30 sunt în picioare. Iar Silviu Prigoană se declarară foarte mândru de ei.

“N-ar face nimic în afară de computer, tabletă, nimic. Orice ar fi, la 05:30 sunt în picioare, indiferent că sunt bolnavi. La 21:00 se pun să doarmă, fac chineză, fac informatică, unde pun bazele, după care au înot o oră și încă o oră singură. Școala la privată, la British. A născut (nr. e bunic), Corina, da, acum două luni, e cetățean american”, a explicat Silviu Prigoană.

Ce decizie a luat Silviu Prigoană pentru copii lui: “Fac obligatoriu”

Și fiindcă au un program foarte bine pus la punct, copiii lui Silviu Prigoană reușesc să facă mai multe activități care îi ajută foarte mult să se dezvolte. Cum este sportul.

Cât despre sportul de performanță, Silviu Prigoană a declarat că mulți și-au pierdut casa și mașina ca să ajungă ca și Hagi, dar nu au ajuns și că el știe foarte multe cazuri în care unii și-au vândut casa și au plătit antrenor.

,,Mulți și-au pierdut casa și mașina ca să ajungă Hagi, dar n-au ajuns. Eu știu cazuri că și-au vândut casa și au plătit antrenor. (…) Tenisul și fotbalul sunt sporturi care în final, unii mai ajung și dau de bani, dar sunt zeci de sporturi care nu aduc nimic în final, glorie, o diplomă și o medalie. Ai mei (nr. copiii) da, dar nu de performanță, ei fac obligatoriu”, potrivit acestuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: