Redactia.ro
Home » Știri » Ce program au magazinele mari de 1 decembrie? Kaufland, Lidl, Cora, Mega Image şi Carrefour şi-au actualizat modul de lucru

Ce program au magazinele mari de 1 decembrie? Kaufland, Lidl, Cora, Mega Image şi Carrefour şi-au actualizat modul de lucru

Ziua Națională a României vine nu doar cu zile libere de muncă, dar și cu un altfel de program pentru lanțurile mari de magazine, din țară. Iată ce program au, de 1 Decembrie, Kaufland, Lidl, Cora, Mega Image şi Carrefour.

Ce program au magazinele mari de 1 decembrie

De 1 Decembrie, Ziua Națională a României, lanțurile mari de magazine funcționează după un program bine stabilit. Kauflad, Lidl, Cora, Mega Image și Carrefour sunt unele dintre ele.

Ce program de funcționare va avea Lidl

În perioada minivacanţei de 1 decembrie 2020, magazinele Lidl vor avea un program de funcționare normal. Conform site-ului Lidl programul pentru 30 noiembrie 2020 şi 1 decembrie 2020 va fi următorul: Luni – Sâmbătă: 07.30 – 21.00; Duminică: 08.00 – 19.00.

Ce program de funcționarea va avea Kaufland

Asemeni Lidl, și Kauflad va funcționa pe 1 decembrie după un program normal. Potrivit datelor de pe site-ul oficial al lanţului de magazine Kaufland, programul pe 30 noiembrie 2020 şi 1 decembrie 2020 va fi următorul: Luni – Sâmbătă: 07.00 – 21.00; Duminică: 07.30 – 20.00.

Ce program de funcționare va avea Cora

De 1 Decembrie, magazinele Cora vor funcționa normal, asemeni Kaufland și Lidl. Programul va începe la ora 7:00 și se va încheia la ora 21:00.

Ce program de funcționare va avea Mega Image

De 1 Decembrie, Mega Image va funcționa ca de obice, asemeni lanțurilor competitoare de magazine. Oamenii pot veni la cumpărături încă de la ora 7:00 și programul se va încheia la ora 21:00.

Ce program de funcționare va avea Carrefour

Asemeni competitorilor săi, Carrefour va funcționa tot de la 7:00 la ora 21:00 de 1 decembrie.

Amintim că în contextul actual al pandemiei, magazinele se închid la ora 21:00. Totodată, după ora 22:00 se va ieși din casă doar cu declarație pe propria răspundere.

De sărbători, în Argeș s-au impus reguli în supermarketuri

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, iar oamenii se vor îmbulzi la cumpărături autoritățile din Argeș au mai luat niște măsuri anti-covid, pe lângă cele vabile deja, la nivel național, față de magazine. Așadar, la nivel local s-a stabilit ca oamenii să intre în supermarketuri fără coșuri de cumpărături și limitarea cărucioarelor în magazine pentru a se evita aglomerația și a se păstra distanțarea socială.

Decizia a fost luată după ce prefectul judeţului Argeş, Emanuel Soare, a convocat la Prefectură reprezentanţii marilor magazine.

”În urma discuţiilor cu dumnealor am agreat asupra unor măsuri foarte simple, dar foarte eficiente din punctul de vedere al prevenirii răspândirii acestui virus. De exemplu, am convenit să se renunţe la coşurile de mână, să se limiteze numărul coşurilor mari în funcţie de suprafaţa pe care au, astfel încât să se poată permite un număr corespunzător de clienţi astfel încât să nu se depăşească opt metri pătraţi alocaţi pentru fiecare client, tocmai pentru a preveni aceste aglomerări. De asemenea, s-a discutat despre creşterea numărului de dispensere cu dezinfectant”, a afirmat, sâmbătă, prefectul de Argeş, Emanuel Soare, într-o intervenţie telefonică la Digi 24.

Emanuel Soare a precizat că se va solicita supermarketurilor difuzarea repetată a mesajului potrivit căruia trebuie respectată distanțarea socială.

”O măsură pe care o avem în vedere şi, pe care o vom implementa imediat dacă consta că nu se respectă aceste măsuri, este limitarea efectivă a numărului de clienţi care va avea loc în interiorul supermarketului, iar aceasta va fi o decizie pe care o vom lua prin intermediul CJSU” a precizat prefectul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: