Redactia.ro
Home » Știri » Ce promisiune i-a făcut Prințul William lui Kate Middleton. „O voi face”

Ce promisiune i-a făcut Prințul William lui Kate Middleton. „O voi face”

Prințul William a stat o perioadă în umbră pentru a fi alături de Kate Middleton în lupta împotriva bolii nemiloase. Cu toate acestea, responsabilitățile regale nu pot fi amânate pe termen lung, mai ales când și Regele Charles se confruntă cu un diagnostic de cancer. Astfel, fiul său a fost nevoit să revină la îndatoririle regale, dar nu înainte de a-i face soției sale o promisiune importantă.

Recent, Prințul William a vizitat o organizație de caritate din Surrey, unde a fost implicat activ în pregătirea alimentelor pentru beneficiari. În timpul vizitei, a avut o întâlnire specială cu Rachel Candappa, o femeie de 71 de ani, care i-a oferit două cărți despre recuperarea pacienților cu cancer, destinate lui Kate Middleton.

„O voi face”

Rachel Candappa a mărturisit că Prințul William a părut profund emoționat de gestul ei și i-a mulțumit sincer. Ea l-a rugat pe moștenitorul tronului să aibă grijă de soția sa, iar răspunsul său simplu, dar ferm, a fost: „O voi face”. Această promisiune a fost făcută de Prințul William lui Kate Middleton imediat ce a aflat despre diagnosticul acesteia.

Prințul William demonstrează că este alături de soția sa în această perioadă dificilă și depune eforturi considerabile pentru ca ea să se recupereze. Mai mult decât atât, surse din presa internațională au indicat că fiul regelui Charles construiește un sanctuar special pentru Kate Middleton, un loc de relaxare și liniște în care aceasta să poată să se concentreze exclusiv pe lupta împotriva bolii, departe de agitația cotidiană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: