Redactia.ro
Home » Monden » Ce propunere indecentă a primit Alexandra Stan din partea unui afacerist însurat. Artista a făcut public totul: ”Să vadă nevastă-sa”

Ce propunere indecentă a primit Alexandra Stan din partea unui afacerist însurat. Artista a făcut public totul: ”Să vadă nevastă-sa”

GALERIE FOTO (2)

Alexandra Stan a primit o propunere indecentă din partea unui afacerist căsătorit. Celebra cântăreață a făcut public mesajul pe care l-a primit din partea bărbatului misterios, care i-a cerut să se întâlnească.

Ce propunere indecentă a primit Alexandra Stan

Alexandra Stan a fost luată prin surprindere de mesajul unui afacerist din Capitală. Bărbatul i-a scris vedetei că ar vrea s-o cunoască, bineînțeles dacă și ea își dorește acest lucru. Acesta s-a prezentat la început, însă nu doar pe el, ci și afacerile pe care le deține. Aafaceristul misterios a precizat și că este puțin căsătorit, însă spera că Alexandra să nu aibă vreo problemă cu acest lucru. Cântăreața a rămas surprinsă să vadă că există persoane, care recurg la astfel de gesturi de neînțeles.

Eu sunt Alex, 38 de ani, București, puțin căsătorit. Conduc ceva companii în domeniul transportului. Locuiesc în zona de nord, firma o am la periferie unde am și garajul mașinilor. Pe scurt că nu îmi place vrăjeala. Uite care e treaba, ești superbă și aș vrea să ne cunoaștem. Dacă tu consideri că merită să continuăm discuția, ar fi o plăcere. Îți poți face și un cont fals și o continuăm acolo”, i-a scris afaceristul însurat artistei.

Artista a făcut public totul

N-a stat mult pe gânduri și a făcut publică conversația, pe pagina ei de Instagram. Aceasta le-a arătat mesajul tuturor și a criticat modul în care bărbatul a abordat-o. Mai ales că acesta era și căsătorit. Vedeta nu s-a putut abține și a spus și câteva lucruri despre comportamentul celui, care i-a scris mesajul respectiv.

Nu știu dacă e pe bune sau nu, dar dacă e, să-ți fie rușine! Mi-e scârbă, sincer. Băi, dar să și spui că ești un pic căsătorit, pe bune frate? Să zică mersi că nu am pus contul lui acolo să vadă nevastă-sa, că poate mă urmărește săraca femeie”, a fost mesajul Alexandrei Stan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: