Redactia.ro
Home » Monden » Ce răspuns a primit Dana Budeanu de la Teo Trandafir după ce creatoarea de stil a zis despre prezentatoare: „Se îmbracă pilaf”

Ce răspuns a primit Dana Budeanu de la Teo Trandafir după ce creatoarea de stil a zis despre prezentatoare: „Se îmbracă pilaf”

Dana Budeanu nu iartă pe nimeni. Nici măcar pe Teo Trandafir, despre care mulţi spun că este o doamnă a ecranului românesc. Creatoarea de stil a criticat-o pe prezentatoarea TV pentru stilul vestimentar adoptat.

În una din emisiunile sale de pe YouTube, vedeta spunea despre Teo Trandafir că „se îmbracă pilaf”, iar cea din urmă a comentat această ieșire a designerului în emisiunea de la Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

I-a recunoscut lui Teo farmecul

„Teo se îmbracă pilaf, dar nu contează, farmecul e una, kilogramele sunt alta”, a spus Dana Budeanu într-una din emisiunile sale pe care le avea pe Youtube.

Prezentaorea TV nu a răbufnit în atacuri la adresa brunetei, ci a venit cu un răspuns elegant.

Teo nu pune preţ pe lucrurile materiale

Teo Trandafir a oferit o reacţie plină de decenţă.

Dana Budeanu avea dreptate, spunea așa: când vine vorba despre dive, indiferent de ce spuneți voi, eu voi împărți ecranul în două: Mihaela Rădulescu și Andreea Marin.

Din punctul meu de vedere, Teo nu există. Nu te uiți la Teo ca să vezi în ce e îmbrăcată. Eu consider asta unul dintre cele mai importante complimente care mi s-au făcut vreodată, pentru că prețuiesc doar lucrurile cărora nu le pot da foc.

Trențele, indiferent cât de prețioase ar fi, cu un pic de benzină le rezolvi. Încearcă asta și cu bijuteriile: diamantele nu ard!

Da, la bijuterii mă pricep și am avut o mare problemă cu asta, dar e posibil ca în câțiva ani, când se va calma și criza, să-mi reiau colecțiile”, a mai spus Teo Trandafir.

Le-a atacat pe proaspăt-mămicile

Dana Budeanu este de părere că aceste femei, care nu se mai regăsesc imediat după naștere și consideră că cele 9 luni de sarcină au fost un adevărat calvar, sunt asociate cu animalele.

„Voi nu sunteți mame, femei, oameni. Nu, voi ați fătat pe câmp, pe maidan ați fătat copii. Pentru ele e ca un blestem.

Ce? De când au născut ele nu mai există, nu se mai regăsesc nicăieri și pur și simplu au suferit o chestie și nu mai sunt oameni, nu se mai simt nici femei și au fost 9 luni de groază.

De groază? De groază sunteți voi că sunteți efectiv niște mume ale pădurii, care după ce ați fătat, imediat intrați în depresie. Îi aruncă ăluia plodul și ele pleacă la terapie„, a spus Dana Budeanu, preluată de kfetele.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: