Redactia.ro
Home » Monden » Ce regim urmează Cătălin Botezatu. Designerul a renunțat la aceste alimente

Ce regim urmează Cătălin Botezatu. Designerul a renunțat la aceste alimente

Cătălin Botezatu s-a confruntat cu multe probleme de sănătate de-a lungul timpului, iar în urma lor, designerul a trebuit să urmeze un stil de viață sănătos. Așa a și făcut! Celebrul creator de modă ține un regim alimentar și a renunțat la anumite mâncăruri, care nu-i fac deloc bine. Iată despre ce este vorba!

Ce regim urmează Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a vorbit despre regimul alimentar pe care-l urmează, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Cunoscutul designer are un stil de viață sănătos, a renunțat la mai multe alimente, care nu-i făceau tocmai bine. Acum se simte în formă și a vorbit despre dieta pe care o ține de ceva vreme. Este de înțeles faptul că Botezatu urmează un regim, pentru că este și nevoit să mănânce cât mai sănătos.

Creatorul de modă a mărturisit că nu mai mănâncă prăjeli deloc, că a renunțat la carne, în mare parte, eliminând astfel câteva plăceri culinare. „Nu mămânc prăjeli deloc, nu mănânc carne în general … mă rog, mănânc carne de vită foarte rar, deși înainte mâncam foarte multă carne de vită. Am zis că fac pauza asta acum, ca să pot să mănânc de Crăciun. Mănânc mai multe fructe. E foarte greu. Am eliminat multe plăceri culinare. Nu mănânc dulce, înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin. Asta nu înseamnă că le-am eliminat de tot”, a spus Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

Cum se simte acum Cătălin Botezatu

Designerul a dezvăluit că se simte foarte bine și că starea lui de sănătate este una bună. Cătălin Botezatu susține că regimul alimentar și odihna îl ajută enorm și astfel își poate continua activitatea profesională. „Sunt ok, că dacă n-aș fi, nu aș ieși. Am grijă de mine, de regimul meu, pentru că trebuie să țin regim. (…) Mă odihnesc atât cât pot să mă odihnesc.”, a mai spus acesta, pentru postul TV precizat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: