Redactia.ro
Home » TV » Ce regretă Teo Trandafir legat de Survivor România? Prezentatoare a dezvăluit în direct

Ce regretă Teo Trandafir legat de Survivor România? Prezentatoare a dezvăluit în direct

GALERIE FOTO (2)

Survivor România s-a încheiat, iar câștigător ales este Zannidache. Rezultatul acestei competiții sportive i-a bucurat pe mulți dintre telespectatorii Kanal D, dar și pe prezentatoarea Teo Trandafir. Imediat după ce s-au încheiat filmările la celebra emisiune, Teo a făcut o serie de dezvăluiri care i-a luat pe mulți prin surprindere.

Ce regretă Teo Trandafir legat de Survivor România

Dat fiind în faptul că meseria de jurnalist o împiedica să-și exprime părerea sinceră despre cine ar vrea să câștige competiția, Teo Trandafir s-a abținut să facă asemenea dezvăluiri în public. Imediat cum s-au încheiat, însă, filmările la Survivor România, Teo a dezvăluit pe cine a susținut, în tăcere, în tot acest timp. Într-o convorbire telefonică cu Zanni, Teo și-a mărturisit simpatia față de el. „Nu știam dacă aveam voie să spun asta. Foarte mulți s-au supărat că nu-l susțin pe Zanni. Îmi stătea pe limbă. Îmi venea să mor. Nu pot să influențez publicul. 

Te iubesc, te aștept cu plăcinte. În timp ce Zanni presta, prestam și noi pe aici, care cu furci, care cu topoare. Ne-am adunat și noi și am tremurat unul pe umărul celuilalt”, a declarat Teo Trandafir la Kanal D.

Zanni este câștigătorul acestei ediții Survivor România

La rândul său, Zanni i-a mulțumit lui Teo pentru aprecieri și i-a promis că-i va fi invitat în emisiune cât de curând:  „Teo, te pup, te iubesc! Abia aștept să mă pun pe canapea”, a spus Zanni.

Ce i-a urat Dan Pavel lui Zanni

Prezentatorul emisiunii Survivor România a avut un mesaj ferm pentru câștigătorul acestei ediții. Pavel i-a transmis lui Zannidache felicitări la final, dar i-a urat și să înceapă să construiască lucruri, căci acum are o importantă rampă de lansare la îndemână.

Dan Pavel a ținut să le mulțumească în final telespectatorilor care au urmărit ediție de ediție, dar și concurenților pentru efortul depus și ambiția demonstrată. „Vă mulțumesc tuturor! Vă mulțumesc pentru privilegiul și onoarea, dar mai ales tuturor care au făcut posibil totul. Felicitări tuturor! Aventura Survivor România 2021 continuă! Vă mulțumim tuturor!”

Zanni, primele declarații după ce a sosit în România

Zannidache și ceilalți concurenți de la Survivor România 2021 au sosit vineri dimineață în România. Aceștia au fost întâmpinați de zeci de susținători, dar și de familiile lor. Alex Velea și prietenii de la studio l-au întâmpinat pe Zanni, după care acesta a făcut câteva declarații despre experiența trăită în Republica Dominicană.

Tânărul l-a învins pe Andrei Dascălu în finala Survivor România, deși ambii au fost extrem de buni de-a lungul competiției. Artistul a declarat că abia așteaptă să meargă la Alex Velea acasă, acolo unde îl așteaptă Antonia și copiii acestora. Întrebat care este cea mai frumoasă amintire pe care o are Survivor România 2021, Zanni a spus: „Cea mai frumoasă amintire…când am ieșit de fiecare dată favorit, palpitațiile pe care mi le-au dat oamenii de acasă. Asta e cea mai frumoasă amintire. (…) Datorită celor de acasă mă așteptam să câștig. Nu am câștigat că sunt eu foarte bun, dar fără voi nu mai conta cât de bun sunt. Dacă nu erau oamenii de acasă, nu câștigam.Fără ei (n.r. oamenii de acasă) nu aș fi câștigat”, a declarat Zanni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: