Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație are, de fapt, Gabriel Cotabiță cu cele trei fiice. Artistul se topește de dorul lor și suferă nespus

Ce relație are, de fapt, Gabriel Cotabiță cu cele trei fiice. Artistul se topește de dorul lor și suferă nespus

gabriel cotabita

Gabriel Cotabiță, în vârstă de 67 de ani, a renunțat de ceva vreme la aparițiile publice și s-a mutat din centrul zgomotos al Bucureștiului la periferia acestuia. Deși acum are parte de mai multă liniște și de mai puțină agitație, această mutare are și dezvanatajele sale, după cum a aflat artistul pe propria piele. Iată care este cel mai mare regret al său!

Ce relație are Gabriel Cotabiță cu cele trei fiice. Artistul se topește de dorul lor

Gabriel Cotabiță și Alina Munteanu, o femeie mai tânără cu 27 de ani decât celebrul artist, s-au căsătorit în anul 2016. Alina este o femeie extraordinară, care are grijă exemplar de artist, iar cele trei fiice ale lui Gabi Cotabiță au încredere deplină în ea. Motiv pentru care nu-și vizitează atât de des tatăl de când s-a mutat la periferia Bucureștiului. Faptul că fiicele sale îl vizitează din ce în ce mai rar reprezintă un motiv de întristare pentru artist.

„Gabi se plânge că fetele nu-l mai vizitează. Ele au încredere în Alina, că tatăl lor e pe mâini bune.

Le e și greu să ajungă la el, pentru că nu mai locuiește în centru”, a declarat o sursă, conform celor de la Cancan. Alina merge și la muncă și se ocupă și de treburile casei, așadar nu are prea mult timp pentru a se relaxa. Apropiații lui Gabriel Cotabiță au numai cuvinte de laudă la adresa soției acestuia.

„Vorbesc însă la telefon, unde se interesează mereu de starea sa de sănătate. Acum greul cade numai pe soția lui. Ea e cea care are grijă de Gabi, chiar dacă merge și la muncă. Este o femeie extraordinară”, a declarat un apropiat de-al artistului, conform sursei menționate anterior.

Cum a început povestea de iubire dintre Alina și Gabriel Cotabiță

Povestea de dragoste dintre Alina și Gabriel Cotabiță a început într-un mod neobișnuit. Alina a mers la un concert al artistului, iar după concert i-a scris un mesaj pe Facebook, ca un fan obișnuit. Nu mică i-a fost mirarea atunci când a observat că artistul i-a răspuns în mai puțin de două ore. Au început să converseze pe chatul privat, iar Gabriel Cotabiță și-a făcut curaj să o invite la o cafea, în cele din urmă.

„Ne-am cunoscut în 2010. După un spectacol al lui, la care am fost şi care mi-a plăcut mult. După concert, i-am dat un mesaj pe Facebook, ca un fan obişnuit. Dar nu înrăit… Am rămas surprinsă că mi-a răspuns el, şi nu PR-ul, şi chiar repede, la vreo două ore după concert.

Apoi, de Sfântul Mihail şi Gavril, i-am urat `La mulţi ani!`. Mi-a urat şi el mie, dar mi-a scris şi ceva de genul `Să-ţi păs­trezi zâmbetul fermecător`. Am mai vorbit de câteva ori pe chat privat. Până la urmă, m-a invitat la o cafea, iar eu am acceptat. Şi uite aşa, de la o cafea şi-un film şi altă cafea, şi alt film… au trecut ani de zile”, povestea soția lui Gabriel Cotabiță, într-un interviu acordat publicației Ok Magazine!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: