Redactia.ro
Home » Știri » Ce relație are Vladimir Putin cu nepoții săi. Președintele rus a vorbit pentru prima dată despre ei

Ce relație are Vladimir Putin cu nepoții săi. Președintele rus a vorbit pentru prima dată despre ei

Ce relație are Vladimir Putin cu nepoții săi

Ce relație are Vladimir Putin cu nepoții săi. Președintele Rusiei are două fiice cu fosta soție, Ludmila Putin. Cei doi au divorțat în 2014, după 30 de ani de relație. Liderul rus este extrem de discret cu viața sa personală, dar într-un interviu a declarat pentru prima oară că este bunic și are deja nepoți.

Ce relație are Vladimir Putin cu nepoții săi. Președintele rus a vorbit pentru prima dată despre ei

Liderul rus, Vladimir Putin este discret cu viața sa personală. În 2014, Putin a divorțat de Ludmila, femeia care i-a dăruit două fiice, Maria și Kasandra. Liderul de la Kremlin a evitat mereu să vorbească despre familia, dar într-un interviu cu regizorul american Oliver Stone, Putin a declarat că este bunic și că are nepoți. Chiar și așa, Vladimir Putin nu a oferit prea multe detalii despre ei. Regizorul american a realizat un film despre liderul rus, iar în timpul interviului, Stone l-a întrebat pe președintele rus dacă își iubește nepoții. Acesta a spus că da, doar că nu are timp să se joace cu ei. „Putin a spus ‘da’ (când i-a fost adresată întrebarea), dar a recunoscut că nu are prea mult timp să se joace cu ei”, a relatat și canalul CNN, care a difuzat fragmente din acest interviu realizat de Oliver Stone.

Deși pare surprinzător, Putin a declart că se implică în creșterea nepoților săi. „În ceea ce îi privește pe nepoții mei, unul merge deja la grădiniță. Trebuie să înțelegeți: nu doresc ca ei să crească precum niște prinți, vreau ca ei să fie niște oameni normali. Pentru aceasta, este fundamental ca ei să fie în compania altor copii normali. Dacă le voi spune vârsta, numele, ei vor fi imediat identificați și nu vor fi lăsați niciodată în pace„, a povestit el unei televiziuni de la Moscova, potrivit Agerpres.

Fiicele președintelui rus duc o viață discretă și oficial se cunosc puține lucruri despre acestea. Putin a spus despre fiicele sale că trăiesc și lucrează în Rusia. În aprilie 2013, Putin a anunțat public că a divorțat de soția sa Liudmila, după un mariaj de 30 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: