Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație au acum Mioara și Petre Roman, la 15 ani de la divorț. Oana Roman a dezvăluit ce se întâmplă între părinții săi

Ce relație au acum Mioara și Petre Roman, la 15 ani de la divorț. Oana Roman a dezvăluit ce se întâmplă între părinții săi

Mioara Roman a trecut în ultimul an printr-o perioadă foarte dificilă a vieții sale, după ce boala de care suferă, Parkinson, i-a afectat puternic organismul. Grija cadrelor medicale i-a devenit indispensabilă, iar fiicele sale, Oana și Catinca, s-au asigurat că va primi tot ajutorul de care are nevoie. Nu a fost uitată însă nici de Petre Roman, fostul său soț, care încă se interesează de starea sa de sănătate.

Ce relație au acum Mioara și Petre Roman, la 15 ani de la divorț. Oana Roman a dezvăluit ce se întâmplă între părinții săi

În anul 2007, Mioara și Petre Roman au pus capăt mariajului lor, după o viață petrecută împreună și numeroase realizări. Fostul premier al României a decis să se dedice Silviei Chifiriuc, alături de care are acum o nouă familie. Fosta sa soție a fost puternic afectată de cele întâmplate între ei, iar pentru mulți ani politicianul nu a avut o relație apropiată cu aceasta.

Chiar și acum, la 15 ani de când au divorțat, cei doi nu-și vorbesc. Cea care asigură legătura dintre ei este fiica lor, Oana, care comunică cu Petre Roman și-i mai oferă informații despre starea de sănătate a doamnei Mioara Roman. Dacă în trecut vedeta a recunoscut că nu păstrează legătura cu părintele său, în prezent situația este diferită. A declarat recent că discută destul de des, iar atunci când are ocazia îi povestește despre fosta sa soție.

„Eu când vorbesc cu el îi povestesc, îți dai seama, despre ea. Normal. […] Măi, nu apucăm să ne vedem foarte des, din păcate, pentru că și eu sunt foarte ocupată, dar, în rest, suntem ok, ne întâlnim, vorbim, mai vine pe aici. În măsura timpului pe care îl avem atât eu, cât și el ne întâlnim. Săptămâna asta am zis că merg la el la birou, că el lucrează acum la Institutul Revoluției și are un birou frumos în centru și i-am zis că zilele astea trec pe la el la birou. Suntem ok.”, a declarat Oana Roman pentru click.ro.

Unde locuiește acum Mioara Roman

După ce s-a mutat din locuința din Primăverii, Mioara Roman a locuit alături de fiica sa , Oana, și de familia acesteia. Problemele de sănătate îi creau încă de pe atunci mari dificultăți, iar ulterior au evoluat negativ și au impus alte măsuri. În prezent, soția fostului premier al României locuiește într-o clinică de lux din București, unde are parte de cele mai bune îngrijiri. Aici face diferite tratamente și este mereu în atenția cadrelor medicale, iar fiicele sale fac tot posibilul să petreacă cât mai mult timp alături de ea.

„Acolo e practic un hotel. Sunt condițiile sunt foarte luxoase, este în centrul Capitalei, lângă parcul Kiseleff, eu merg la ea la două zile, vine acasă, mergem la coafor, când vrea mergem la restaurant, la o cafea. Dacă era singură la ea acasă îi era foarte complicat, așa e ca și cum are apartamentul ei, dar cu toate beneficiile astea, toată îngrijirea de care are nevoie, asistență medicală. E departe de a fi un azil. E o clinică de super lux, un hotel de patru stele. Sub nicio formă nu poate fi numit azil, este o clinică într-un hotel luxos. Au restaurant, lobby, sală de sport, au tot ce au nevoie acolo.”, a mai adăugat Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: