Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație au surorile Luciu cu tatăl lor alcoolic? Bărbatul le-a distrus copilăria

Ce relație au surorile Luciu cu tatăl lor alcoolic? Bărbatul le-a distrus copilăria

GALERIE FOTO (4) Ce relație au surorile Luciu cu tatăl lor alcoolic? Bărbatul le-a distrus copilăria

Surorile Iuliana și Nicoleta Luciu au suferit mult în copilărie din cauza tatălui lor, care era însă relația dintrei ei este total schimbată acum! 

Ce relație au surorile Luciu cu tatăl lor alcoolic

Surorile Iuliana și Nicoleta Luciu sunt unele dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Încă de la apariția lor la televizor s-a aflat că au avut probleme în copilărie din cauza tatălui lor, care avea probleme grave cu alcoolul. Deși au trăit clipe cumplite, se pare că cele două vedete nu și-au abandonat părintele la bătrânețe, ajutându-l cu pachete cu mâncare, dar și cu bani.

Ion Luciu, tatăl celor două vedete, a vorbit despre fetele lui într-un interviu oferit pentru impact.ro. Bărbatul susține că a reușit să se desprindă de marele viciu, alcoolul, care i-a distrus viața personală, iar acum relația cu cele două fiice este mai bună.

Ce relație au surorile Luciu cu tatăl lor alcoolic? Bărbatul le-a distrus copilăria

Ion Luciu a fost un tată alcoolic pentru cele două fiice ale sale, iar Nicoleta a încercat să-l aducă pe drumul cel bun de multe ori, mergând la medici, în speranța că îi va găsi leacul. Se pare că totuși eforturile ei au dat rod.

”Sunt bine, am probleme cu mijlocul, mai exact am hernia de disc, mă doare tare! Este caz de operație, dar nu mă operez, îmi este frică. Mișcare fac, da, merg pe jos și mă ajută mult asta. M-am lăsat și de alcool, din cauza problemelor de sănătate, am avut o perioadă în care am consumat, recunosc, dar acum nu mai beau din cauza bolilor”, a declarat Ion Luciu.

Mai mult, Ion Luciu a declarat că datorită vieții lui de acum, acesta și-a îmbunătățit relația cu ce două fete ale lui, care îl vizitează și îi aduc cele necesare.

”Fetele mă ajută și ele, dar, na, fiecare e pe drumul ei, Iuliana e cu serviciul, Nicoleta, cu nepoții. Ultima dată mi-am văzut nepoții acum trei sau patru ani și m-am bucurat enorm. Pe fete le-am văzut acum vreo lună, au venit amândouă la mine, cu de toate, mi-au cumpărat chiar prea multe”, a declarat Ion Luciu.

Ce relație au surorile Luciu cu tatăl lor alcoolic? Bărbatul le-a distrus copilăria

Nicoleta Luciu, declarații uluitoare despre tatăl ei

Nicoleta Luciu a făcut, în urmă cu câțiva ani, dezvăluiri dureroase, referitor la problemele avute cu tatăl ei, dependent de băutură.

”Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele sau toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem. Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească.

Mă trezeam la 3 dimineaţa ca să-mi fac lecţiile pentru şcoală. Îmi era foarte frică de el. N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar”, a spus Nicoleta Luciu.

Ce relație au surorile Luciu cu tatăl lor alcoolic? Bărbatul le-a distrus copilăria

Ion Luciu nu a negat niciodată că a fost dependent de alcool, acesta povestind cum i-a distrus acest viciu relațiile personale și familia.

”Soția mea a plecat de acasă pentru că i-a zis Nicoleta. O iubesc, aș primi-o și astăzi înapoi, mai ales după 35 de ani de căsnicie, regret mult niște chestii… N-am încercat să-mi refac viața, am luat-o când avea 15 ani, din dragoste. Soția mea m-a părăsit din cauza băuturii. Regret că nu mai sunt în familie, cu copiii. Dacă fiica mea i-ar da dezlegare, soția mea s-ar întoarce la mine”, a mărturisit Ion Luciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: