Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Nicoleta Luciu la început de 2021! Mămica s-a transformat într-o bombă sexy

Cum arată Nicoleta Luciu la început de 2021! Mămica s-a transformat într-o bombă sexy

GALERIE FOTO (4) Cum arată Nicoleta Luciu la început de 2021! Mămica s-a transformat într-o bombă sexy

A fost una dintre cele mai râvnite femei din showbiz încă de la debutul ei în televiziune, însă acum toată lumea se întreabă cum arată Nicoleta Luciu la început de 2021.

Cum arată Nicoleta Luciu la început de 2021

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai frumoase vedete din România. Încă de la vârsta de 19 ani a câştigat titlul de Miss România, iar de acolo a urmat o carieră frumoasă în televiziune. De-a lungul timpului a făcut senzație cu formele sale apetisante, dar după ce a devenit mămică în 2008 și mai apoi în 2011, atunci când a născut tripleții, vedeta a acumulat câteva kilograme în plus, s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a dedicat familiei.

Cum arată Nicoleta Luciu la început de 2021! Acum, copiii au crescut, iar Nicoleta Luciu a slăbit și și-a recăpătat formele apetinsate de altătadă. Vedeta a postat la începutul anului 2021 o fotografie pe rețelele de socializare în care se vede că kilogramele în plus au rămas doar o amintire. Frumoasa mămică arată foarte bine, iar internauții au recunoscut și ei acest lucru, fotografia primind numeroase aprecieri și comentarii pozitive, scrie cancan.ro.

A dispărut din lumina reflectoarelor, dar nu a renunțat la a fi divă. Nicoleta Luciu a mers în continuarea la medicul estetician pentru a-și retușa câteva probleme specifice vârstei. După nașterea tripleților, bruneta a cheltuit peste 20.000 de euro pentru a reveni la formele care au consacrat-o. De-a lungul timpului, Nicoleta Luciu s-a lăsat des pe mâna medicului estetician, fiind adepta procedurilor de acest gen.

”Uneori, dacă mama natură nu ne-a înzestrat cu ceea ce ne-am dorit, putem să îi dăm o mână de ajutor. Dacă asta presupune intervenții estetice, de orice fel, este o decizie corectă. Singura mea interventie estetică a fost la sâni. Așa că pot vorbi din experiență și cu sinceritate. Indiferent de tipul de intervenție pe care doriți să vi-l faceți, gândiți-vă de zece ori înainte!

În primul rând dacă e obligatoriu, pentru că regretele de după ar fi și mai greu de suportat decât starea inițială de nemulțumire! Apoi, nu renuntați sub nicio formă la siguranță și nu alegeti în funcție de… preț. E ok și recomandat să îți rezervi timp în avans pentru gândire, pentru informare și research, timp în care poți strânge bănuț cu bănuț, până când vei putea să apelezi la un medic profesionist, la o clinică bună, unde să elimini, pe cât posibil, riscurile care te-ar putea pune în pericol”, declara vedeta, în urmă cu ceva timp.

Nicoleta Luciu revine pe micile ecrane

Nicoleta Luciu a cunoscut celebritatea când a câştigat titlul de Miss România, la vârsta de 19 ani. Anii au trecut și ea a fost model, asistentă TV, actriță, cântăreață și chiar moderatoare Tv. În 2012, vedeta a fost co-prezentatoare la “Vocea României” de la Pro TV.

Ulterior, Nicoleta Luciu și-a găsit sufletul pereche și pe 21 aprilie 2010 s-a căsătorit cu Zsolt Csergo. Primul copil al cuplului a venit pe lume într-o clinică din Ungaria pe 22 septembrie 2008. Trei ani mai târziu, fosta Miss România 1999 a devenit mămică de tripleți și a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

Nicoleta Luciu s-a mutat la Miercurea Ciuc, alături de soțul Zsolt Csergo. Vedeta ajunge foarte rar la București și s-a dedicat întru totul creșterii copiilor ei. Acum, însă, vedeta se gândește serios să revină pe micile ecrane. Apropiații brunetei spun că ea are în plan un proiect inedit.

”Nicoleta și-ar dori să revină în televiziune, chiar îi este dor de timpurile acelea. Ar tenta-o acum un reality-show cu cei patru copii, care au crescut și sunt foarte talentați. Toată casa de plină de veselia lor”, au spus apropiați ai Nicoletei Luciu pentru impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: