Redactia.ro
Home » Monden » Câte operații estetice are Nicoleta Luciu și cum a ajuns să arate azi. Imaginile care te lasă fără cuvinte

Câte operații estetice are Nicoleta Luciu și cum a ajuns să arate azi. Imaginile care te lasă fără cuvinte

GALERIE FOTO (4) Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu era o figură prezentă peste tot în media, în televiziune și la evenimentele mondene, dar după ce a devenit mamă pentru a doua oară ea a decis să dispară din lumea reflectoarelor și să se ocupe de familia sa. Mai mult decât atât, vedeta s-a mutat din București la Miercurea-Ciuc, de unde este soțul ei.

Câte operații estetice are Nicoleta Luciu și cum a ajuns să arate azi

Nicoleta Luciu a renunțat la viața în lumina reflectoarelor, după ce a devenit mamă pentru a doua oară, în anul 2011. Atunci, ea a născut trei gemeni, pe Kim, Kevin şi Karoly.

După naștere, Nicoleta Luciu a tot avut probleme cu sânii, din cauza fluctuațiilor mari de greutate. Atunci, ea a decis să își pună implanturi mamare.

După o perioadă, ea s-a râzgândit și a vrut să își micșoreze sânii. O altă intervenție pe care a făcut-o fosta vedetă TV a fost să își alungească dinții, procedură pentru care a stârnit multe controverse.

„Uneori, dacă mama natură nu ne-a înzestrat cu ceea ce ne-am dorit, putem să îi dăm o mână de ajutor. Dacă asta presupune intervenții estetice, de orice fel, este o decizie corectă. Singura mea interventie estetică a fost la sâni. Așa că, pot vorbi din experiență și cu sinceritate: indiferent de tipul de intervenție pe care doriți să vi-l faceți, gândiți-vă de zece ori înainte! În primul rând dacă e obligatoriu, pentru ca regretele de după ar fi și mai greu de suportat decat starea inițială de nemulțumire! Apoi, nu renuntați sub nicio formă la siguranță și nu alegeti în funcție de… preț. E ok și recomandat să îți rezervi timp în avans pentru gândire, pentru informare și research, timp în care poți strânge bănuț cu bănuț, până când vei putea să apelezi la un medic profesionist, la o clinică bună, unde să elimini, pe cât posibil, riscurile care te-ar putea pune în pericol”, spune Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu este cunoscută pentru faptul că a câștigat titlul de Miss, în anul 1999. De atunci, ea a pozat de cinci ori în revista Playboy și a jucat în mai multe telenovele.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: