Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă cu fostul soț al Corinei Dănilă. Cu cine a înlocuit-o pe fosta vedetă de la Acasă TV

Ce se întâmplă cu fostul soț al Corinei Dănilă. Cu cine a înlocuit-o pe fosta vedetă de la Acasă TV

Corina Danila

Corina Dănilă este o prezentatoare TV cunoscută, dar și o actriță care se află de mulți ani în lumina reflectoarelor. Ea are și o fiică, dintr-o căsnicie eșuată, alături de pilotul de raliuri Norris Măgeanu. Ce doi s-au despărțit în anul 2009, când fiica lor avea doar cinci ani.

Ce spune Corina Dănilă despre fiica ei

Rianna, fiica Corinei Dănilă și a lui Norris Măgeanu a împlinit deja 15 ani, iar mama ei este foarte mândră de ea și are numai cuvinte de laudă. Cei doi nu au fost niciodată căsătoriți, chiar dacă au devenit părinți împreună.

„E un copil bun, din toate punctele de vedere! Are un suflet bun, este isteață, comunicativă și ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă. Deocamdată! Să vedem cum va decurge perioada de adolescență. Eu o încurajez și o susțin necondiționat în tot ce-și dorește să facă. Și așa voi face și mai departe”, spune Corina Dănilă.

Fostul partener al Corinei Dănilă, relație de iubire cu o celebritate

Norris Măgeanu a fost un crai, așa că s-a iubit cu multe femei faimoase în showbiz. Una dintre ele este sora lui Catrinel Menghia, Lorena.
Acum, el este într-o relație cu jucătoarea de tenis Ana Bogdan. Mai mult decât atât, în anul 2017 cei doi s-au logodit și plănuiesc să se căsătorească.

Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă pentru ei. Norris Măgeanu are 44 de ani, iar iubita lui are 26.

„Îți mulțumesc pentru că îmi aduci zâmbetul pe față și pentru că îmi umpli inima cu bucurie în fiecare zi. Îți mulțumesc pentru că îți pasă! Îți mulțumesc pentru că îmi dai puterea să merg înainte după fiecare înfrângere și pentru că mă faci să-mi forțez limitele în fiecare zi. Îți mulțumesc pentru că împărți cu mine binele și răul. Îți mulțumesc pentru că ești cel mai bun prieten al meu, partenerul meu de tenis, logodnicul meu, sufletul meu pereche, viitorul meu soț”, a mărturisit Ana Bogdan.

Singurul soț al Corinei Dănilă a fost prezentatorul de știri sportive Valentin Moraru. Cei doi s-au divorțat după câțiva ani de căsnicie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: