Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație există între Anca Serea și soacra ei. Motivul pentru care nora nu a vizitat-o până de curând

Ce relație există între Anca Serea și soacra ei. Motivul pentru care nora nu a vizitat-o până de curând

Anca Serea a vorbit public despre relația dintre ea și soacra ei. Vedeta recunoaște că nu au reușit să viziteze cu toții locul natal al artistului, până de curând, în Baia Mare, însă de câteva ori pe an, mama soțului său reușește să vină la ei acasă, la București. Iată detaliile !

Ce relație există între Anca Serea și soacra ei

Anca Serea recunoaște că nu au reușit să o viziteze cu toții pe soacra sa, la Baia Mare, până de curând, însă aceasta vine de câteva ori pe an la ei acasă, la București. Vedeta a povestit cum se înțelege cu soacra ei și a explicat motivul pentru care nu a călcat niciodată pragul casei părintești a soțului său:

„De dimineață am plecat împreună cu copiii și cu Adrian. (…) Este o femeie deosebită. Am foarte mult respect pentru ea și, da, este un om foarte de treabă, dar, din păcate, distanța este foarte mare și ea ajunge o dată sau de două ori pe an la București, eu cu atât mai puțin în zona aceea. Adi merge mai des, pentru că are mai multe concerte, dar eu nu am fost până acum, spre exemplu. Adi a decis să ne arate împrejurimile și copiilor locul unde s-a născut”, a mărturisit Anca Serea, la un post TV, potrivit Wowbiz.

Anca Serea și Adi Sînă au discutat despre posibilitatea unui divorț

Cu șase copii acasă, viața de familie poate să fie intensă. Iată ce a spus vedeta despre posibilitatea unui divorț!

„Momentele cele mai neplăcute sunt când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm etc. Dar ne iubim atât de mult încât realizăm, chiar dacă ne certăm foarte tare, că nu putem face asta. E nevoie de tact. De-aia suntem o familie, să înțelegem că suntem fiecare cu direcțiile noastre, cu atribuțiile noastre. N-am intenționat niciodată să-i reproșez că pleacă în turneu, că stă mai puțin cu copiii. Avem grijă să avem și momentele noastre în doi, de cuplu.

Mergem la hotel, facem genul ăsta de escapade. Am învățat că orice lucru important în viață necesită timp: și relația de iubire, și proiectele profesionale. Achiziția unei case, alegerea unui liceu, schimbarea unui job și așa mai departe necesită timp și niște decizii bine cântărite. Nu-ți ascund faptul c-am fost foarte supărată pe subiectul casei celei noi, chiar am avut o perioadă în care eu și Adi nici nu ne-am vorbit. Dar ne-am dat timp unul altuia și ne-am înțeles punctele de vedere. E o investiție bună în primul rând pentru copii”a spus Anca Serea, pentru okmagazine.ro.

 

Sursa foto: libertatea.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: