Redactia.ro
Home » Știri » Ce reprezintă simbolul cu o broască de pe ambalajele de alimente, de fapt. Românii s-au panicat degeaba

Ce reprezintă simbolul cu o broască de pe ambalajele de alimente, de fapt. Românii s-au panicat degeaba

Ce reprezintă simbolul cu o broască de pe ambalajele de alimente, de fapt. Românii s-au panicat degeaba

Iată ce reprezintă simbolul cu o broască de pe ambalaje, simbol care i-a revoltat și panicat pe românii care nu știu despre ce este vorba.

Ce reprezintă simbolul cu o broască de pe ambalajele de alimente, de fapt. Românii s-au panicat degeaba

O broscuță desenată pe ambalajele mai multor alimente este subiect de discuție în mediul online și nu numai. Unii români s-au panicat și s-au revoltat din cauza ei. Foarte mulți și-au exprimat, însă, o opinie, justificată sau nu. Unii au spus că ar putea fi vorba chiar și despre niște gândaci.

„Îi bagă la greu în ce ne place nouă, în dulciuri, bomboane… Am primit, adineauri, o cutie de bomboane de la un pacient, și, ce să vezi, pe spatele cutiei, când mă uit în stânga jos, era scârboșenia aia”, e de părere cineva, a transmis Pro TV.

Mai în glumă, mai în serios, o altă persoană se teme că „modifică orientarea sexuală” și că fabricantul susține alimentația cu insecte și afacerile cu insecte”, iar alții cred că înăuntru sunt insecte aprobate de Comisia Europeană ca alimente comestibile.

Acest logo poate fi găsit în multe state ale lumii pe cutii de cafea, tablete de ciocolată, bomboane și alte produse alimentare. Iar simbolul este folosit de peste 35 de ani. Nu sugerează nimic altceva decât faptul că produsul este obținut în mod sustenabil pentru mediu și respectând demnitatea umană. Totul a plecat de la un ONG internațional care folosește acest mod de a certifica, direct pe ambalaj, că nici natura, nici oamenii nu au fost exploatați, potrivit Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: