Redactia.ro
Home » Monden » Ce restricții respectă Vica Blochina după ce și-a tăiat stomacul? Avertizarea medicului: „Beleaua mare e că încep …”

Ce restricții respectă Vica Blochina după ce și-a tăiat stomacul? Avertizarea medicului: „Beleaua mare e că încep …”

Ce restricții respectă Vica Blochina după ce și-a tăiat stomacul? Avertizarea medicului: „Beleaua mare e că încep ...”

Iată ce restricții respectă Vica Blochina după ce și-a tăiat stomacul!

Ce restricții respectă Vica Blochina după ce și-a tăiat stomacul

Vica Blochina a decis să recurgă la o intervenție chirurgicală radicală pentru a face față luptei sale cu kilogramele în plus. Acum trei săptămâni, fosta concurentă de la „Survivor” a optat pentru o procedură denumită „plicatură gastrică” în speranța de a pierde 15 kilograme. Deși se simte bine după intervenție, medicii i-au impus restricții stricte pentru o perioadă de timp.

Vica Blochina, în vârstă de 47 de ani, a surprins pe toată lumea când a luat decizia de a se supune uneia dintre cele mai avansate operații disponibile în prezent și anume micșorarea stomacului. Vedeta a fost întotdeauna preocupată de aspectul său fizic. În tinerețe, când era dansatoare la renumitul bar al lui Viorel Păunescu, „Melody”, Vica avea o talie subțire și bine definită.

Vica Blochina: „Ținta mea: să slăbesc 15 kilograme”

Vica Blochina a încercat numeroase diete drastice în lupta sa, dar după experiența din cadrul emisiunii „Survivor”, a decis în cele din urmă să rezolve problema prin intervenție chirurgicală. Astfel, a apelat la serviciile medicului specialist Sorin Velici, care i-a realizat o „plicatură gastrică” pentru a-i micșora stomacul.

„Eu nu mă urc pe cântar la mine acasă, pentru că mi-e frică. Nu mă lasă, încă, nici doctorul, mă urc doar la el în cabinet. Ținta mea după această operație este să slăbesc 15 kilograme.

Foarte multă lume și-a făcut intervenția asta, dar mulți nu vor să recunoască. Eu mereu am avut ambiție în ceea ce privește kilogramele. Toată viața mea am stat numai pe regimuri, diete, detoxuri. Pur și simplu, am simțit că nu mai pot cu dietele astea.

Nu am putut să-mi mai reglez greutatea de la 25 de ani, de atunci tot țin regimuri încontinuu. Aveam nevoie pentru confortul meu psihic să slăbesc, nu că mi-ar fi zis cineva că sunt grasă, Doamne ferește!”, a povestit Vica Blochina, după operația suferită recent, pentru Click!

Vica: „Beleaua mare e că nu am voie alcool deloc!”

După operație, Vica Blochina se simte excelent, însă medicul i-a impus câteva restricții destul de riguroase.

„Nu este o operație grea, este destul de ușoară. Dacă slăbesc acum 15 kilograme nu se lasă nici pielea. E tocmai bine.

În momentul acesta, sunt pe butotiul cu pulbere! Îmi vine să mănânc orice și pe oricine, dar nu mai poți! Prima săptămână am stat numai pe supe clare, acum sunt pe piureuri, chestii pasate ca la bebeluși și, după o lună, pot să încep să ciugulesc.

Nu am avut deloc dureri. Ca senzație e ca o mică arsură, o gastrită. Am însă restricții! Beleaua mare e că încep acum vacanțele și eu trebuie să merg la Mykonos și nu am voie deloc alcool. Nu pot să beau și eu o Tequilla. La asta nu cred că rezist! Nu se poate!”, a mai măturisit blonda.

Ce este plicatura gastrică?

Procedura de plicatură gastrică, cunoscută și sub denumirea de pseudo-sleeve gastric, funcționează similar cu sleeve-ul gastric, prin micșorarea dimensiunilor stomacului, însă fără a se face rezecție. Acest lucru duce la o reducere a cantității de alimente care pot fi consumate.

Pe termen scurt, rezultatele acestei intervenții includ o scădere semnificativă în greutate și o îmbunătățire semnificativă a problemelor cardiace asociate cu obezitatea, precum și o rată redusă a complicațiilor postoperatorii.

Plicatura gastrică este o intervenție chirurgicală de tip restrictiv, prin care dimensiunea stomacului este redusă cu aproximativ 75%, determinând o senzație precoce de sațietate.

Procedura este realizată laparoscopic, cu incizii abdominale foarte mici, și are o durată aproximativă de două ore.

Sursa foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: