Redactia.ro
Home » Știri » Ce riscă Will Smith după ce l-a pălmuit pe prezentatorul de la Gala Oscar

Ce riscă Will Smith după ce l-a pălmuit pe prezentatorul de la Gala Oscar

Will Smith este personajul zilei, după ce a reacționat violent la Gala Oscar. Celebrul actor a urcat pe scenă și l-a lovit pe prezentatorul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa. Prezentatorul a spus că se așteaptă să o vadă pe Jada Pinket Smith în „G.I. Jane” 2. A fost o aluzie la faptul că actrița este rasă în cap. Acum, toată lumea se întreabă dacă momentul violent a fost real sau regizat pentru a aduce rating televiziunilor. Actorul s-ar putea alege cu o amendă „pe cinste” dacă prezentatorul va depune plângere împotriva lui.

Momentul în care actorul Will Smith l-a pălmuit pe prezentatorul de la Gala Oscar

După o glumă despre soția lui Will Smith, prezentatorul de la Gala Oscar a fost pălmuit pe scenă chiar de actor.

„Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”, i-a strigat Will Smith lui Chris Rock, după ce a urcat pe scenă.

„Jada Pinkett-Smith, abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Chris Rock, referitor la faptul că soţia lui Will Smith este tunsă la zero din cauza unei boli care duce la pierderea părului. Femeia cu care Will Smith își împarte viața suferă de boala numită „alopecia”.

În timp ce actorul s-a întors la locul său, Chris Rock a continuat să facă glume pe ton vulgar. „Uau, Will Smith tocmai m-a lovit de a scos ra**tul din mine”, a exclamat comediantul după ce îşi revenea de după şocul lovirii. Will Smith a strigat  nervos către Chris Rock, tot pe un ton vulgar:  „Nu mai pronunţa numele soţiei mele cu gura ta fu**cioasă!”

Mai târziu, atunci când a primit statueta pentru „cel mai bun actor în rol principal”, Will Smith a cerut scuze Academiei Americane de Film, însă s-ar putea ca aceasta să nu fie suficient.

Will Smith s-ar putea să fie nevoit să dea Oscarul înapoi

Publicația New York Post scrie că lui Will Smith i s-ar putea cere să dea înapoi Oscarul câștigat la categoria „Cel mai bun actor”pentru rolul din King Richard. Aceeași sursă precizează că actorul a încălcat codul de conduită al Academiei de Film.

„Toată lumea a fost șocată. Vorbim de o agresiune. Cred că Will nu are de gând să returneze premiul, dar e posibil să i se ceară asta”, a declarat o sursă la nivel înalt din industria filmului pentru NY Post.

Ce riscă actorul Will Smith după gestul care a făcut înconjurul lumii

Will Smith riscă şase luni de închisoare şi o amendă de 100.000 dolari dacă prezentatorul Chris Rock depune plângere pentru agresiune, transmite Wionews.

Potrivit aceleiași surse, Chris Rock ar putea risca să nu mai fie gazda evenimentului de decernare a premiilor Oscar la ediţiile viitoare din cauza glumei ofensatoare.

În Statele Unite ale Americii, din cauza unor glume ofensatoare, multe personalităţi din lumea cinematografiei s-au trezit cu contractele încetate.

O glumă poate fi considerată ofensatoare dacă discriminează sau ironizează indivizi pe seama culorii pielii, sexului, orientării sexuale, religiei, limbii, etniei, handicapului, bolii şi mai nou, pe seama podoabei capilare sau lipsa ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: