Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de Alina, sora mai mare a Ramonei și Monicăi Gabor? Tânăra nu-și dorește să fie cunoscută

Ce s-a ales de Alina, sora mai mare a Ramonei și Monicăi Gabor? Tânăra nu-și dorește să fie cunoscută

GALERIE FOTO (7) Ce s-a ales de Alina, sora mai mare a Ramonei și Monicăi Gabor

În ultimii ani, surorile Gabor par să-și fi găsit locul în lumea mare. În timp ce Monica Gabor trăiește în Los Angeles, alături de iubitul și fiica sa, Ramona și-a construit o carieră în Dubai. Mulți s-au întrebat, însă, ce s-a ales de Alina, sora mai mare a Ramonei și a Monicăi Gabor. Tânăra a încercat mereu să rămână necunoscută showbizului românesc, în ciuda celebrității surorilor sale.

Ce s-a ales de Alina, sora mai mare a Ramonei și a Monicăi Gabor

Dacă Ramona și Monica și-au dorit să ajungă în lumina reflectoarelor încă de la vârsta majoratului, Alina a preferat viața discretă. Deși și ea a încercat să-și croiască un drum și o viață în Capitală, sora mai mare a celor două vedete și-a dat seama în scurt timp că acest lucru nu-i priește și s-a întors rapid în Bacău, orașul natal. Aici, ea s-a căsătorit cu un fost pușcăriaș – zice lumea tabloidă – și a devenit mămică.

Pesemne, viața Alinei este lipsită de evenimente tumultuoase, căci tânăra a reușit să rămână într-un anonimat greu de crezut. Rarele ocazii în care presa scrie despre ea sunt cele în care este surprinsă în locuri publice alături de surorile ei mult mai celebre. O astfel de ocazie s-a ivit în urmă cu un an când Ramona s-a întors din Dubai pentru parastasul părinților și, ulterior, și-a dat întâlnire cu Alina la Mamaia. Acolo, surorile au petrecut într-un club de fițe.

Chiar și atunci, Ramona a avut grijă să-i protejeze dorința surorii sale de a nu apărea pe rețelele de socializare. În urmă cu câțiva ani, chiar la nunta Alinei, Monica mărturisea că sora sa mai mare și-a dorit această discreție. „Surorile mele, Alina și Ramona, persoanele fără de care nu îmi pot închipui cum ar fi fost copilăria și viața mea. Sora noastăr mai mare și mai înțeleaptă nu vrea să postăm poze cu ea, așa că îi acceptăm intimitatea”, spunea pe atunci iubita lui Mr. Pink.

Alina a rămas în orașul natal. Oraș pe care Monica l-ar vrea uitat

În timp ce Monica și Ramona au dat uitării scandalurile în care au fost implicate la vârste fragede, Alina trăiește în același oraș din care cele două au plecat. Ne amintim cu toții că Monica Gabor a avut un start în viață destul de greu, iar în 2011 a făcut declarații șocante într-un dosar de proxenetism. Pe atunci, fosta doamnă Columbeanu mărturisea că Dinu Damaschin a recrutat-o prin înșelăciune pentru prostituție.

Partea vătămată Gabor Monica a dat declaraţii în dosarul 391/P/2004 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, din care rezultă următoarele că la vârsta de 16 ani, a fost recrutată prin înşelăciune în vara anului 2003 de către inculpatul Damaschin Dan Constantin, pe care l-a cunoscut sub numele de Dinu Damaschin.

El i-a promis că îi găseşte o slujbă şi sub contextul acestei promisiuni şi-a asigurat controlul asupra ei prin găzduirea la locuinţa proprie, obţinând acceptul familial prin diferite motivări neadevărate, privind perspectiva unei slujbe pe litoral. În acest context prin ulterioare constrângeri cu violenţă fizică şi psihică a încercat să o plaseze către diferiţi clienţi influenţi, cât şi din lumea interlopă a Bacăului şi Bucureşti.

Circumstanţele de victimizare au fost construite împreună cu acoliţi ai săi, indicând pe numiţii Hasan Ovidiu, Radu Duţă, Cristi Tănase, cel din urmă reuşind să o abuzeze sexual, indicând şi aspectul că urmare acestor circumstanţe consumate Damaschin Constantin a obţinut suma de 200 dolari”, se arăta scris în cererea de arestare preventivă a bărbatului, emis de procurori către Tribunalul Bacau.

Faptele au fost confirmate, în instanță, și de către Ramona Gabor. „Aspectele declarate de către partea vătămată Gabor Monica, a fost confirmate de martora Gabor Ramona, sora acesteia, care a indicat că are cunoştinţă că sora sa a fost vândută, succesiv, în scopul exploatării sexuale, de către sus-numitul (Damaschin-n.r.), că acesta a avut controlul asupra acesteia urmare atât a promisiunii mincinoase privind accesul la cariera de fotomodel, cât şi a exercitării de constrângeri psihice asupra sa.

Mai mult decât atât, conform precizărilor martorei, rezultă că şi aceasta a fost ofertată cu promisiunea mincinoasă privind îmbrăţişarea carierei de fotomodel, dar că nu a dat curs acesteia, întrucât inculpatul Damaschin Dan Constantin nu i-a creat impresia unei persoane de încredere dat fiind evenimentele consumate cu sora sa”, se mai arată în același rechizitoriu.

În tot acest timp, Alina s-a ținut la distanță de acest scandal, iar viața ei a fost complet diferită față de a surorilor mai mici, care și-au dorit să devină modele cunoscute.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: