Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de componenții trupei Cassa Loco. Ce au ajuns să facă aceștia în prezent

Ce s-a ales de componenții trupei Cassa Loco. Ce au ajuns să facă aceștia în prezent

Ce s-a ales de componenții trupei Cassa Loco. Ce au ajuns să facă aceștia în prezent

Ce s-a ales de componenții trupei Cassa Loco. Timp de 14 ani, cei trei cântăreți au ironizat prin muzică și versuri persoanele publice autohtone care meritau asta. 

Ce s-a ales de componenții trupei Cassa Loco. Ce au ajuns să facă aceștia în prezent

Cândva, Cassa Loco era una dintre cele mai tari trupe, iar cei trei membri aveau lumea la picioare. După destrămarea formației, aceștia au luat-o pe drumuri separate. În vreme ce Cosmin Tudoran a rămas în lumina reflectoarelor, având o revenire spectaculoasă ca jurat la “MasterChef” (PRO TV), ceilalți doi artiști au renunțat la glorie și faimă în favoarea unei vieți retrase.

Bogdan s-a reîntors la Bistrița, iar Leonard s-a mutat în Malaga, Spania. Bogdan este de 10 ani căsătorit, are un copil și se ocupă în continuare de producții muzicale. Având propriul studio de înregistrări, a compus piese pentru proiecte de muzică electronică, dar și pentru artiști ca Skizzo Skillz și Keo. Bogdan are, de asemenea, propria firmă de organizat evenimente muzicale.

Leonard Muha locuiește de cinci ani în Spania, dar a rămas în contact cu showbizul românesc. Prezentatorul primului reality show de la noi, “Vara ispitelor”, este manager pentru câteva formații de muzică de petrecere, chiar și heavy metal, dintre care amintim Emanuel Mirea, Kempes ori David & Six Martini. În același timp, administrează un site dedicat celor care au de gând să viziteze zona Spaniei.

Singurul care a rămas în lumina reflectoarelor este “Făt-Frumos”, așa cum se descria într-o melodie Cassa Loco Cosmin Tudoran. În plus, acesta dezvoltă proiecte personale de webmedia, este editorialist și somelier specializat, cunoscut drept “Profu de vin”, absolvent de cursuri enologice de specialitate, MC. Pentru a menține legătura cu muzica, continuă propriul proiect muzical Maga& Tudoran, cu chitaristul trupei VUNK. Noul său job în show-ul culinar sus-amintit i-a venit ca o mănușă, vinul și mâncarea bună fiind principalele sale preocupări în ultimii zece ani. “Vând fân”, “Sorel”, “Ce bine-mi pare că ai luat țeapă”, “Tu și prietena ta” ori “Goanga” au încins atmosfera la petrecerile românești 14 ani, Cassa Loco dizolvându-se în 2013.

Din 1999, anul înființării, până în 2013, anul destrămării, cei trei băieți Bogdan Mureșan, Cosmin Tudor și Leonard Muha- au scos o mulțime de melodii care au rămas în percepția publicului drept șlagăre: ”Vând fân”, ”Etrna și fascinanta Românie”, ”Sorel”, ”Ai luat țeapă”, ”Nu esti tu un pic mai prost?”, ”Făt Frumos”, ”Cea mai de treabă fată din lume” sau ”Tu și cu prietena ta” sunt doar câteva exemple de succese ale băieților de la Cassa Loco.

Cosmin de la Cassa Loco s-a specializat în vinuri

Cosmin Tudoran a apărut ultima dată la televizor ca jurat în cadrul unui show culinar. Pasiunea sa mai veche pentru vinuri l-a adus din nou pe Cosmin în luminile rampei, de această dată în postura de jurat al unui show culinar, funcție pe care a îndeplinit-o cu succes anul trecut.

”Faptul că am fost artist mi-a dat ocazia să văd viața dintr-un alt unghi. Faptul că sunt expert de vinuri mi-a dat oportunitatea de a descoperi cât de fascinant poate fi să pui împreună vinul cu mâncarea delicioasă, în restaurante din lumea întreagă. Fiind parte din juriul MasterChef este ca o pânză nouă pentru un cunoscător de vinuri și un hedonist al mâncării… și încep să am piele de găină”, mărturisea Cosmin în cadrul emisiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: