Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a ales de Cristian Cioacă, după ce a fost eliberat din închisoare. Avocata lui a făcut primele declarații

Ce s-a ales de Cristian Cioacă, după ce a fost eliberat din închisoare. Avocata lui a făcut primele declarații

După aproximativ două luni de la eliberarea sa din închisoare, Cristian Cioacă, fostul polițist condamnat pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu, pare să se fi retras din lumina reflectoarelor. Această schimbare de atitudine a stârnit curiozitatea multora cu privire la viața sa post-liberare. Avocata lui Cristian Cioacă a dezvăluit puține detalii despre viața acestuia în ultima perioadă.

Eliberarea lui Cristian Cioacă a avut loc în urma unei decizii a Tribunalului Argeș, care a hotărât să-i acorde eliberarea condiționată. Fostul polițist a fost condamnat la o pedeapsă de 15 ani și 8 luni de închisoare în anul 2014 pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu. Cu toate acestea, acesta a ispășit doar 9 ani din pedeapsa sa, deoarece fapta sa nu a fost însoțită de descoperirea trupului victimei sau a altor probe concludente care să ateste clar implicarea sa.

Ce s-a întâmplat cu Cristian Cioacă, după eliberarea din arest

Imediat după eliberarea sa, Cristian Cioacă a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să evite prezența în spațiul public. Acest comportament a alimentat zvonuri că ar încerca să se ascundă pentru a evita atenția curioșilor. Cu toate acestea, avocata sa, Maria Vasii, a explicat motivele din spatele acestei alegeri.

Într-un interviu recent, avocata Maria Vasii a dezvăluit că fostul soț al Elodiei Ghinescu se ocupă de îngrijirea mamei sale, care se află într-o stare de sănătate precară. Această responsabilitate familială a fost unul dintre factorii care l-au determinat să se retragă din viața publică. De asemenea, Maria Vasii a menționat că Cristian Cioacă își caută un loc de muncă pentru a-și asigura mijloacele de trai și pentru a ajuta cei din jurul său. Cu toate acestea, el nu a dezvăluit încă în ce domeniu intenționează să se angajeze.

„Mai ținem legătura din perspectiva relației avocat-client, fiindcă eliberarea sa condiționată include încă rezolvarea unor aspecte judiciare, care se vor rezolva in timp. Nu are însă obligația de a se prezenta săptămânal în fața unui ofițer de poliție, asta e cert.

S-a retras. Era normal să facă asta! A trecut printr-o perioadă de suferință și încă este. Iar suferința lasă urme. Cred că a luat o decizie înțeleaptă”, a declarat Maria Vasii, avocata fostului polițist, pentru cancan.ro.

De ce evită fostul polițist să iasă în evidență

Avocata a subliniat faptul că decizia lui Cristian Cioacă de a evita atenția publicului este una înțeleaptă și normală, având în vedere greutățile și presiunile cu care s-a confruntat în trecut, inclusiv perioada petrecută în închisoare.

Faptul că își asumă responsabilități legate de îngrijirea mamei sale demonstrează un aspect mai puțin cunoscut al personalității sale și poate să indice o schimbare în viața sa, o căutare de normalitate și redobândirea unui loc în societate după perioada de detenție.

„Mă aștept să fie un om responsabil pe viitor. Mă aștept să fie un tată bun pentru copilul său, pe mai departe. Sunt convinsă că acești ani de suferință l-au influențat profund și va știi de acum să-și prețuiască fiecare moment al vieții, astfel încât comportamentul său să nu lase loc la interpretări în viitor. Sper să nu mai aibă niciodată nevoie de mine”, a declarat Maria Vasii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: