Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck. Actrița nu și-a mai refăcut viața amoroasă

Ce s-a ales de Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck. Actrița nu și-a mai refăcut viața amoroasă

GALERIE FOTO (3)

Jennifer Lopez și Ben Affleck se află în atenția presei de câteva luni, după ce cei doi au hotărât să formeze din nou un cuplu. Puțini știu încă detalii despre fosta soție a lui Ben Affleck, Jennifer Garner, actriță de succes la Hollywood. Iată ce face fosta noului iubit al lui Jennifer Lopez.

Jennifer Garner a ales să fie singură și să aibă grijă de copii

Jennifer Garner este o actriță și producătoare de film de origine americană. Ea și-a atins cota de faimă prin celebrul serial de televiziune thriller spion de JJ Abrams, „Alias”. Ea a jucat rolul „Sydney Bristow” în serie și a devenit instantaneu agentul drăguț CIA al televiziunii americane. Portretizarea personajului a fost atât de realistă și de relatabilă încât a fost nominalizată la mai multe premii „Globul de Aur” și a câștigat „Screen Actors Guild Award”. Odată cu recunoașterea la televizor, ea a început să-și facă simțită prezența la Hollywood.

Jennifer Garner, în vârstă de 49 de ani, a trăit o frumoasă poveste de iubire cu Ben Affleck. Mariajul celor doi a început în anul 2005 și s-a terminat în 2018. Cei doi au împreună trei copii superbi, Violet, 15 ani, Seraphina, 12 ani și Samuel, 9 ani. Jennifer Garner și Ben Affleck s-au căsătorit în 2005 într-o ceremonie privată în Caraibe.

În 2015, Jennifer Garner și Ben Affleck și-au anunțat intenția de a pune capăt căsătoriei lor. În 2017, au depus documente legale pentru a solicita custodia fizică și legală comună a copiilor lor. Divorțul a fost finalizat în octombrie 2018, iar de atunci, faimoasa actriță nu a mai fost surprinsă în compania niciunui bărbat, pe semne că se focusează pe creșterea copiilor ei.

În trecut, mai precis în anul 2000, Jennifer Garner  s-a căsătorit cu Scott Foley, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „Felicity”. Au divorțat în trei ani pe motiv de diferențe ireconciliabile. La doar un an după divorț, a început să se întâlnească cu Ben Affleck.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: