Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de Nidia, fiica Marianei și a lui Horia Moculescu? Din ce face bani tânăra

Ce s-a ales de Nidia, fiica Marianei și a lui Horia Moculescu? Din ce face bani tânăra

GALERIE FOTO (4) Nidia și Horia Moculescu

Nidia, fiica lui Horia Moculescu și a Marianei Moculescu a început o nouă carieră. Aceasta s-a apucat de cântat, călcând urmele tatălui său. Mai mult, ea a și lansat prima sa piesă.

Ce face acum Nidia Moculescu. Cu ce se ocupă

După mai multe scandaluri în care a fost personaj principal, dar și după probleme de sănătate, Nidia Moculescu duce o viață liniștită acum. Mai mult, aceasta s-a apucat de cântat și chiar a lansat și prima ei piesă.

Lucrurile nu arătau așa bine în trecut pentru Nidia Moculescu, care s-a confruntat cu depresia, unul dintre evenimentele care a cauzat această boală fiind sinuciderea fratelui său.

“Eu mă confrunt cu o tulburare anxioasă depresivă de câţiva ani. Neştiind simptomele şi astfel neputând să îmi pun singură un rezultat, am început prin a mă izola de lume, de prieteni, de spaţii închise sau deschise. Nu înţelegeam de ce ar trebui să mai trăiesc, cu un puls de 220 şi o tensiune 18. Nu înţelegeam de ce totul era negru. Aveam o frică iminentă de ceva. Nu de moarte. De ceva! De orice! Nu mă mai bucuram de nimic, ca să nu mai îmi urce cumva tensiunea”, a povestit fata lui Moculescu.

Totuși, Nidia Moculescu nu vorbea niciodată cu tatăl ei despre aceste probleme, iar el a fost uimit să afle despre ele. Totuși, ea avea atacuri de panică inclusiv în prezența lui.

„Ea nu-mi povestea despre aceste probleme ale ei, prefera să se ascundă. Având în vedere bombardamentele pe care le-a suferit de-a lungul timpului în familia sa, e normal să se ajungă aici. A avut medici pricepuţi care au ajutat-o, iar eu am fost lângă ea, dându-i încredere şi optimism. Au fost situaţii când avea atacuri de panică şi-mi spunea «tati, ia-mi acum tensiunea» şi voia să ia pastile, deşi tensiunea ei era bună. Atunci eu o strângeam în braţe, o pupam şi trecea tot”, a declarat Horia Moculescu,

Nidia Moculescu, acuzată de mama sa că are probleme cu droguri

Mariana Moculescu a acuzat-o pe fiica sa că are probleme cu drogurile și chiar a apărut la TV acuzând această problemă. Totuși, acest lucru a fost negat de fiica sa, care a spus că s-a drogat, dar nu avea o dependență.

“Am încercat drogurile uşoare care existau pe piaţă atunci, chiuleam de la școală. Nu mi-am băgat în venă, aşa cum spunea mama. Problema este că mi-au cam plăcut. Am decis brusc să le las. Am zis că de mâine nu mai fac asta. Am ajuns şi la DIICOT cu NUP (n.r. neînceperea urmăririi penale). Fumez, este adevărat, şi voi continua toată viaţa să fumez pentru că este singurul meu viciu. Tata a simţit că mă drogam, dar din respect nu mi-a spus”, a povestit Nidia Moculescu.

Un alt scandal a fost cel în care Nidia Moculescu a fost acuzată că a întreținut relații intime cu fostul iubit al mamei sale, contracost. Aceasta l-a dat în judecată și a câștigat.

„Nidia mi-a spus că are mare nevoie de 200 de lei şi că va face orice dacă pot s-o ajut. I-am spus să-mi facă sex oral. N-a mai stat pe gânduri şi a început să mă rezolve”, spunea Cristi Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: