Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de șoferii Monicăi Gabor. Ricky și Bandera au dispărut din lumea mondenă

Ce s-a ales de șoferii Monicăi Gabor. Ricky și Bandera au dispărut din lumea mondenă

GALERIE FOTO (6) Ce s-a ales de șoferii Monicăi Gabor

Ce s-a ales de șoferii Monicăi Gabor. Înainte de a divorța de Irinel Columbeanu, a angajat doi șoferi tineri și extrem de sexy, care ulterior, aveau să devină cunoscuți. Unul era Voicu Pânzar, supranumit Ricky de România iar al doilea era Adrian Filote alias Banderas. Ei bine, în prezent, ambii au dispărut din lumina reflectoarelor și sunt de negăsit.

Ce s-a ales de șoferii Monicăi Gabor. Ricky și Bandera au dispărut din lumea mondenă

Ce s-a ales de șoferii Monicăi Gabor. Deși încă nu divorțase de Irinel Columbeanu, Monica Gabor auzea tot mai des despre aventurile acestuia cu diverse domnișoare. Pentru a-l face gelos pe afacerist, Monica a angajat doi șoferi extrem de sexy, pe Adrian Filote și Voicu Pânzar. Cei doi au devenit cunoscuți, primind si porecle pe cinste, Voicu Pânzar era supranumit Ricky de România, iar Adrian Filote alias Banderas. Anii au trecut, lucrurile s-au schimbat complet, iar cei doi au dispărut din lumina reflectoarelor.

Voicu Pânzar ajunsese în atenția lui Cătălin Botezatu, devenind model pentru el, reprezentând România la un concurs internațional de frumusețe masculină. Ricky s-a îndrăgostit de fiica omului de afaceri Miron Gherman, iar cei doi au devenit părinții unei fete. Ei bine, Ricky s-a văzut nevăzut. Pe rețelele de socializare nu a mai comunicat și nu a mai avut nicio apariție în presă. Nu se știe unde locuiește sau cu ce se ocupă. În 2010 a participat la Mister World în Coreea de Sud, reprezentând România. Ricky de România nu a reușit să se califice printre primii 15 participanți, ieșind din cursa pentru titlul de Mr. World. Conform Libertatea.ro, Ricky s-ar implica în afacerile socrului său, având în vedere că familia soției sale este una înstărită. De asemenea, soția sa este unica fiică a afaceristului Miron Gherman, ceea ce înseamnă că este singura moștenitoare a averii.

Banderas e de negăsit

Despre Adrian Filote s-a spus că a avut o relație mai puțin bună cu Monica Gabor. La acea vreme s-a spus că bărbatul ar fi lăsat-o pe aceasta în drum, după ce l-ar fi lovit cu poșeta în cap. De atunci, Banderas a plecat în Mexic și s-a angajat la un hotel din stațiunea Cabo San Lucas, dar de doi ani a plecat de acolo. În prezent, Banderas este de negăsit. Acesta nu mai este activ pe rețelele de socializare, iar în urmă cu ceva timp a reacționat la întrebarea unui prieten care se interesa dacă mai este în Cabo, ”Nu, acum sunt foarte departe”, a spus el..

În urmă cu patru ani, acesta a postat o fotografie alături de o femeie misterioasă, iar acest lucru le-a atras atenția internauților, având în vedere că Adrian nu a fost nicidoată surprins la brațul unei femei. Se zvonea că Banderas ar fi fost antrenor de fitness, având un salariu echivalent cu aproape 3.000 euro lunar și o iubită mai în vârstă, dar foarte bogată. În 2020, Adrian și-a vândut mașina pentru doar 1.000 de dolari, pentru a-și cumpăra o masina mult mai performantă. Adrian a fost la un pas să se căsătorească înainte să plece în Cabo San Lucas, dar relația lor nu a mai funcționat și a ales să plece din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: