Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor duce dorul tatălui, decedat acum un an: ”Întotdeauna te vom iubi”

Monica Gabor duce dorul tatălui, decedat acum un an: ”Întotdeauna te vom iubi”

Monica Gabor si tatal ei

Monica Gabor a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, la adresa tatălui ei, care a murit în urmă cu un an. Atunci, nici ea, dar nici sora sa, Ramona Gabor, nu au putut lua parte la înmormântare, din cauza pandemiei.

Monica Gabor duce dorul tatălui, decedat acum un an: ”Întotdeauna te vom iubi”

Monica Gabor își plânge tatăl decedat în urmă cu un an. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a scris cuvinte emoționante, pe Instagram, pentru părintele ei plecat din această lume.

”Un an fără tatăl nostru, Emi Gabor. Întotdeauna te vom iubi, niciciodată nu te vom uita și veșnic ne va va fi dor de tine. Moartea lasă o durere în inimă pe care nimeni nu o poate vindeca. Dragostea crează amintiri pe care nimeni nu ți le poate lua”, a scris Monica Gabor.

Moartea lui Emi Gabor a survenit la șapte ani după ce soția sa a murit, lovită de o bucată de stancă, la ieșirea din Peștera Polovragi, din județul Gorj. Tragedia a avut, mai exact, în anul 2013 și a provocat multă durere familiei.

Monica Gabor și Ramona Gabor au cerut ajutor financiar din partea statului pentru înmormântarea tatălui lor

Potrivit wowbiz.ro, Monica și Ramona au cerut ajutor financiar de 5.429 lei din partea Casei Județene de Pensii Bacău. Banii au fost virați în contul Monicăi Gabor. Acest fapt stârnește dubii, deoarece surorile Gabor duc o viață de lux, în SUA, unde se află Monica, și în Dubai, unde se află Ramona. De altfel, Dubai, Ramona are o afacere prosperă de parfumuri.

”Am lansat o linie de 5 parfumuri și un discovery collection – un kit cu cele 5 parfumuri în miniatură pentru ca doritorii să le poată testa pe toate, pentru a se decide pe care îl preferă. Două dintre ele sunt mai feminine, unul e foarte dulce și altul mai pudrat. Iar celelalte trei sunt mai masculine, dintre care unul mai oriental. Prețul unui parfum este de 150 de euro”, spune Ramona Gabor. Ramona a devenit și expert în diamante, după ce, tot potrivit spuselor sale, a investit 7.500 de euro în cursuri de gemologie.

De ce a murit Emi Gabor

Surorile Gabor mai au o soră, care locuiește în Bacău, Alina Flueraru, care s-ar fi ocupat de toată înmormântarea tatălui lor. Emi Gabor locuia singur într-o garsonieră și a murit din cauza unui infarct. Era divorțat de soția sa și suferea de singurătate.

Cumnatul Monicai Gabor le dedica tuturor melodia "De ziua ta", semnata Parazitii! Marius este sotul Alinei, cea mai mare dintre surorile Gabor! - WOWBiz

“Mi-e dor. Uite că… am crescut 3 copiii și… e greu, sunt peste mari și țări. Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă tine, că n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuiește aici, nu în străinanate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu”, a dezvăluit Emil Gabor pentru ciao.ro, ultimul lui interviu.

Cine ia averea lui Emil Gabor. Decizia surprinzătoare pe care au luat-o Ramona și Monica, după moartea tatălui lor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: