Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor, mesaj emoționant pentru copiii săi. Vedeta nu face diferențe între Irinuca și băiatul iubitului ei

Monica Gabor, mesaj emoționant pentru copiii săi. Vedeta nu face diferențe între Irinuca și băiatul iubitului ei

Monica Gabor este o prezență discretă în spațiul public, dar de această dată a intrat în atenția presei prin prisma unui mesaj emoționant pe care l-a făcut public cu ocazia Zilei Copilului. Monica Gabor se află în america unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de milionarul Mr. Pink. Frumoasa Monica își focalizează tot timpul pe creșterea copiilor, a fetiței ei Irina, din mariajul cu Irinel Columbeanu, dar și de băiețelul lui Mr. Pink. Din imaginile pe care le postează adesea pe rețelele sociale, Monica Gabor paresă nu facă diferențe între cei doi copii și pare că se implică constant în buna lor creștere și în educația lor.

Copiii noștri au nevoie de timp cu noi mai mult decât de cadourile pe care le cumpărăm pentru ei. Irina și Antony, vreau să nu uitați niciodată cât de speciali sunteți pentru mine. Voi îmi faceți viața mai bună din toate punctele de vedere! La mulți ani pentru Ziua Copillului!„, a fost mesajul publicat de Monica Gabor pe rețelele sociale cu ocazia Zilei Copilului.

Irinel Columbeanu începe să își revină cu banii? Fostul milionar a fost surpins în compania a două tinere cu mașina și cu șofer personal

Irinel Columbeanu începe să-și revină. Viața fostului soț al Monicăi Gabor s-a transformat radical în ultimii ani. Acesta și-a pierdut banii și afacerile, fiind nevoit să se mute într-un apartament modest din Colentina. De asemenea, miliardarul de la Izvorani, conduce o mașină la mâna a doua. Cu toate astea, Irinel Columbeanu este un om puternic care nu se lasă doborât atât de ușor.Iar acest lucru îl demonstrează ultimele imagini, în care a fost surprins.

Recent,  Irinel Columbeanu se afla în zona de Nord a Capitalei cu mașina condusă de șofer, iar acest lucru nu s-a mai întâmplat de mult timp. Mai mult, alături de fostul afacerist erau și două tinere. Așadar, mulți se întreabă dacă nu cumva Irinel Columbeanu a renăscut din cenușă și și-a pus pe picioare afacerile. Ei bine, timpul va demonstra dacă fostul afacerist a revenit la statutul de odinioară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: