Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor, la un pas să fie violată la nunta lui Vali Vijelie! Avea doar 15 ani

Monica Gabor, la un pas să fie violată la nunta lui Vali Vijelie! Avea doar 15 ani

Monica Gabor

Înainte de a deveni cunoscută și de a fi doamna Columbeanu, Monica Gabor a făcut parte din lumea interlopă. Pe vremea când era doar o adolescentă și avea doar 15 ani, lucra ca dansatoare, la un local deținut de un proxenet din Bacău, Ovidiu Hasan. Mai târziu, a ajuns cu acesta la nunta lui Vali Vijelie, unde a riscat să fie violată de un prieten de-al lui Ovidiu Hasan. 

Monica Gabor, la un pas să fie violată la nunta lui Vali Vijelie! Avea doar 15 ani

Ovidiu Hasan a fost recent expulzat din Anglia și trimis acasă împreună cu alte persoane cu probleme penale. În trecut, Ovidiu Hasan a mers cu adolescenta Monica Gabor și un prieten de-al lui, la nunta lui Vali Vijelie, invitați fiind de Nuțu Cămătaru, nașul lui Vali Vijelie. Fiind cazată la un hotel din Capitală, prietenul lui Ovidiu Hasan a încercat să o violeze pe fosta doamnă Columbeanu, potrivit wowbiz.ro

Moment de maxima incordare in ziua nuntii lui Vali Vijelie! Uite ce a indraznit sa-i faca un personaj important lui Nutu Camataru!

Foto: nuntă Vali Vijelie, lângă el, Nuțu Cămătaru

Chiar Monica Gabor a mărturisit cele scrise mai sus, în anul 2003. Totul apare în dosarul în care a fost acuzat Dinu Damaschin, cel care a încercat să o violeze și care a decedat în sala de judecată, în urma unor probleme cardiace.

“Dinu Damaschin m-a sunat și mi-a spus să merg la Bucuresti cu Ovidiu Hasan și cu una dintre fetele care lucreaza la bar deoarece erau invitați la nunta lui Vali Vijelie, iar ei erau prieteni cu Nuțu Cămătaru, persoana care l-a cununat cu Vali Vijelie. Am fost cazata la Hotel B. (…) și am stat în cameră cu Dinu Damschin care a încercat pentru prima oară să mă violeze, dar nu a putut deoarece eu am refuzat ceea ce mi-a propus spunându-i că eu sunt virgină”a declarat Monica în fața procurorilor.

Cine este, mai exact, Ovidiu Hasan, cel care a traficat-o pe Monica Gabor

Ovidiu Hasan este unul dintre interlopii de temut din Bacău. La începutul anilor 2000, el avea un club de noapte, unde se dansa la bară.

Foto 2 - Proxenetul care a exploatat-o pe Monica Gabor a fost adus în țară

Avea mai multe fete care făceau acest lucru, printre care și Monica Gabor, iar de multe ori el era violent cu ele.  El a fost inculpat în mai multe dosare de proxenetism. Monica are și câteva fotografii în clubul respectiv.

EXCLUSIV! Monica Gabor, filmata in timp ce se prostitua? Inregistrarile realizate de fostul ei proxenet pe vremea cand era minora se afla acum sub cheie - WOWBiz

Ovidiu Hasan neagă că ar fi traficat-o pe Monica Gabor și susține că doar a plătit-o pe fosta doamnă Columbeanu să danseze la bară.

Monica Gabor, Miss Preuniversitaria 2006

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: