Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu, despre Monica Gabor: ”A avut toate motivele să divorțeze de mine”

Irinel Columbeanu, despre Monica Gabor: ”A avut toate motivele să divorțeze de mine”

Monica si Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a precizat într-un interviu că Monica Gabor a avut toate motivele să divorțeze de el, atunci când erau căsătoriți. Fostul milionar se consideră vinovat, deoarece i-a fost infidel.

Irinel Columbeanu, despre Monica Gabor: ”A avut toate motivele să divorțeze de mine”

Irinel Columbeanu a vorbit deschis despre mariajul pe care l-a avut cu Monica Gabor. Fostul milionar din Izvorani a precizat că fosta sa soție, care i-a dăruit-o și pe fetița lor, Irina, a avut toate motivele să divorțeze de el. Irinel Columbeanu recunoaște faptul că a fost infidel. De altfel, este de părere că Monica nu avea libertatea la care visa, în timpul căsniciei cu el. Asta pentru că își dorea să ajungă la Holllywood, potrivit Spynews.

„Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat Columbeanu.

Irinel Columbeanu, despre situația sa precară: ”Multe alte întâmplări din viața mea au venit ca și lecții”

După divorțul de Monica Gabor, doar câțiva ani s-a mai bucurat Irinel Columbeanu de stilul lui de viață, caracterizat de lux, opulență și domnișoare tinere dornice să-i cucerească inima. La un moment dat, a pierdut toată averea din Izvorani, inclusiv faimoasa sa vilă cu 15 dormitoare. Acum locuiește într-un apartament cu două camere, cu chirie, din Capitală. Au fost zvonuri cum că nu a avut cândva bani să-și achite chiria și cele necesare. De altfel, Irinel Columbeanu pare abandonat și de cei pe care îi credea prieteni. Tot ceea ce i s-a întâmplat, în ultimii ani, din punct de vedere al situației financiare, Irinel Columbeanu crede că este o lecție pentru sine.

„Casa ca și multe alte întâmplări din viața mea au venit ca și lecții. Mai devreme sau mai târziu trebuie să înveți câte ceva. Această poveste cu falimentul a venit ca rezultat al unei înlănțuiri de decizii proaste care se leagă de așa numita afacere cu cimentul. Situația de acum nu poate să-mi schimbe filozofia de viață. Sunt lucruri care se întâmplă în viață pentru noi. Îmi place să cred că nu mi s-a schimbat statutul social, chiar dacă nu mai am aceeași avere. Sunt chestiuni diferite!”, a mai declarat fostul milionar.

În schimb, Monica Gabor acum este stabilită în SUA și este căsătorită cu Mr. Pink. Acolo trăiește și fiica sa, Irina de aproape trei ani.
Ce frumoasă e Irina Columbeanu la aproape 13 ani! A apărut alături de  Monica Gabor, Mr. Pink şi fiul acestuia în Malibu