Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de viața actorului Gheorghe Visu și cum arată la vârsta de 71 de ani

Ce s-a ales de viața actorului Gheorghe Visu și cum arată la vârsta de 71 de ani

gheorghe visu

În urmă cu 15 ani, Gheorghe Visu făcea senzație cu rolul lui State Potcovaru din telenovela „Inimă de țigan”, produsă de Ruxandra Ion și difuzată pe Acasă TV. Din păcate, aparițiile marelui actor în fața reflectoarelor au devenit din ce în ce mai rare.

Chiar dacă nu a mai primit roluri notabile, precum cel din „Inimă de țigan”, Gheorghe Visu este în continuare actor. În ultimii ani, actorul a apărut tot mai rar pe micile ecrane, concentrându-se pe alte proiecte.

Gheorghe Visu n-a părăsit scena teatrului

În vârstă de 71 de ani, cel care l-a interpretat pe State de România a rămas la fel de energic și recunoscător universului pentru viața din anii lui, dovadă că este prezent în continuare pe scena teatrului, de asemenea este activ și în filme.

Actorul a apărut în filmul Dosarul 631, în 2022, în Dragă tată în 2021, în Heidi în 2019. De asemenea, Gheorghe Visu a mai jucat și în filmul Moromeții 2, în 2018.

Actorul a făcut un personaj aparte alături de Carmen Tănase, partenera lui din serial. Deși cei doi au rămas prieteni, se văd foarte rar.

„A, foarte bune relații, din păcate însă ne vedem foarte rar, așa cum mă văd cu toți prietenii mei de aici, din București. Foarte rar ne vedem, nu știu de ce suntem atât de tâmpiți, nu pot să-nțeleg, dar vorbim când avem ocazii acum – de zile de naștere, Doamne ferește de vreo boală!, dar avem grijă unul de altul, vorbim, știm că suntem acolo, undeva, amândoi, și că atunci când e nevoie sărim”, a declarat Carmen Tănase.

Consideră rolul lui State cea mai frumoasă provocare

Gheorghe Visu spune că a trăit cea mai frumoasă perioadă a vieții sale cu rolul lui State. Acesta a mărturisit că s-a jucat pe sine în serial. „Cea mai frumoasă perioadă a vieții mele de actor este acolo din multe puncte de vedere. Eu acolo m-am jucat pe mine.

Eu ce fac acolo, făceam acasă demult cu prietenii. Acolo e viața mea particulară. Acolo e felul meu de a mă distra. Impulsul mi-a fost dat de regizorul Iura Luncașu și 70% din improvizații vin de la el.”, a spus Gheorghe Visu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: