Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a găsit în apropierea submersibilului Titan, care a făcut implozie și cinci oameni au murit instantaneu

Ce s-a găsit în apropierea submersibilului Titan, care a făcut implozie și cinci oameni au murit instantaneu

Ce s-a găsit în apropierea submersibilului Titan, care a făcut implozie și cinci oameni au murit instantaneu

Submersibilului Titan a făcut implozie și cei cinci oameni de la bord au murit instantaneu. N-au mai avut nicio șansă. Iată ce informații noi au apărut în acest caz.

Ce s-a găsit în apropierea submersibilului Titan, care a făcut implozie și cinci oameni au murit instantaneu

Submersibilul Titan, de aproximativ 6,5 metri lungime, operat de o companie privată, s-a scufundat în apele Atlanticului pe 18 iunie 2023 pentru a observa epava Titanicului. Cinci oameni – printre care și un tânăr de doar 19 ani – erau la bord. Deși existau speranța ca ei să mai fie în viață, s-a constatat ulterior că au murit cu toții instantaneu după ce nava a făcut o „implozie catastrofală”.

Ulterior, au ieșit la iveală tot mai multe detalii despre acest incident tragic. „Presupuse rămăşiţe umane” au fost descoperite printre resturile submersibilului, în apropierea epavei Titanicului, a relatat CNN, a anunţat miercuri Paza de Coastă americană într-un comunicat.

Rămăşiţele au fost „colectate cu grijă din epava de la locul incidentului”, împreună cu resturile recuperate. Vor fi analizate, astfel încât să fie aflate cât mai multe informații despre acest incident, a declarat Jason Neubauer, care conduce ancheta Gărzii de Coastă americane în acest caz.

„Probele vor oferi anchetatorilor informații esențiale despre cauza care a provocat această tragedie. Există încă o cantitate substanțială de muncă de făcut pentru a înțelege factorii care au dus la pierderea catastrofală a navei Titan și să ne asigurăm că o situație similară nu o să se mai repete”, a declarat Neubauer într-o declarație de miercuri, potrivit CNN.

Ce obiect a luat cu el tânărul care a murit alături de tatăl lui în implozia submersibilului Titan

Suleman Dawood, tânărul student de doar 19 ani care a murit în submersibilul Titan, a vrut să obțină o performanță uluitoare în călătoria lui. El şi-a luat cubul Rubik cu el pentru că își dorea mult de tot să doboare un record mondial. El iubea atât de mult cubul Rubik încât îl purta cu el peste tot și îl putea rezolva în doar 12 secunde.

„El a spus: Voi rezolva cubul Rubik la 3.700 de metri sub apă, la Titanic”, a declarat mama tânărului, pentru BBC.

Tatăl tânărului, care provenea din una dintre cele mai bogate familii din Pakistan și care a murit şi el în submersibil, luase un aparat foto pentru a surprinde momentul în care fiul lui urma să doboare acel record cu cubul Rubik. Din păcate, dorința lui nu s-a împlinit.

În primul său interviu, Christine Dawood, mama tânărului mort, a spus că plănuise să meargă cu soţul ei să vadă epava Titanicului, dar călătoria a fost anulată în primă fază din cauza pandemiei Covid. Continuarea poate fi citită în acest material Redacția.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: