Redactia.ro
Home » TV » Ce s-a găsit în cabina Stelei Popescu, la patru ani de la moartea marii actrițe. Oana Sîrbu a postat imaginile pe Internet

Ce s-a găsit în cabina Stelei Popescu, la patru ani de la moartea marii actrițe. Oana Sîrbu a postat imaginile pe Internet

Au trecut aproape patru ani de când Stela Popescu a murit, iar Oana Sîrbu a mers în cabina de teatru a celebrei actrițe, îndrăgită de milioane de români. Așa se face că, printr-un video postat pe rețelele de socializare, cântăreața a arătat ce s-a găsit acolo după acești ani.

Actrița Oana Sîrbu a susprins pe toată lumea de pe rețelele de socializare cu o filmare chiar din cabina de teatru pe care a împărțit-o cu regretata Stela Popescu, la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”.

Oana Sîrbu, în cabina celebrei Stela Popescu: ce s-a găsit la patru ani de la moartea actriței

Oana Sîrbu a arătat fanilor săi cum a rămas cabina Stelei Popescu, la patru ani de la moartea celebrei actrițe.

“În seara asta, din nou în cabina marii artiste, după patru ani. De data asta singură, fără nimeni”, este mesajul scris de Oana Sîrbu, cu care a însoțit video-ul postat pe Internet.

Artista a arătat tuturor imagini din tinerețe cu Stela Popescu, alături de colegii de scenă, dar și pălăriile pe care artista le purta în spectacolele de teatru. Oana Sîrbu a arătat și florile uscate rămase în cabină, cel mai probabil, de când Stela Popescu nu mai este.

Emoționant este că pe masa de machiaj a Stelei Popescu a rămas și un omagiu adus actriței, la scurtă vreme după ce aceasta a părăsit această lume.

Stela Popescu s-a stins din viață în data de 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani, când încă era actriță a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, unde a jucat din 1963 până în 1969 și din 1993 până la moartea sa.

Cum a murit Stela Popescu

Marea actriță Stela Popescu a lăsat în urmă o carieră impresionantă. Au fost peste 55 de ani petrecuţi pe scena teatrului, iar moartea ei a fost fulgerătoare.

La vârstă de 81 de ani, Stela Popescu a fost găsită căzută în casă chiar de către fiica ei adoptivă, cea care a chemat ambulanţa în ajutor.

Potrivit anchetatorilor, actriţa a fost găsită căzută în holul casei de către fiica adoptivă. Televizorul esta deschis, iar patul din dormitor nefolosit.
Așa se face că a existat presupunerea că artistei i s-ar fi făcut rău şi ar fi încercat să cheme ajutor. La aceea vreme, anchetatorii au investigat și dacă noul tratament pe care Stela Popescu îl lua ar fi putut să îi provoace decesul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: