Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a găsit sub mașina incendiată în stil mafiot a directorului piețelor. Poliția din Timișoara încearcă să îl prindă pe vinovat

Ce s-a găsit sub mașina incendiată în stil mafiot a directorului piețelor. Poliția din Timișoara încearcă să îl prindă pe vinovat

GALERIE FOTO (2)

Într-o seară tulbure din Timișoara, mașina de serviciu a directorului piețelor a căzut victimă unui act criminal, incendiul fiind declanșat intenționat în fața locuinței sale. Desfășurându-se marți, evenimentul a fost raportat la numărul de urgență 112 în jurul orei 02, când un apelator a semnalat că un autoturism de pe strada Basarabia se consumă în flăcări.

Până în momentul de față oamenii legii nu au arestat pe nimeni în acest caz, însă ancheta continuă. Până în prezent directorul Mirel Pop a rămas inaccesibil, neputând fi contactat pentru a furniza detalii sau declarații referitoare la eveniment.

Ce s-a găsit sub mașină

Într-o încercare rapidă de a limita pagubele, două echipaje de pompieri au fost trimise de urgență la fața locului pentru a stinge incendiul. Ajunși în timp util, pompierii s-au confruntat cu un spectacol dezolant, mașina directorului piețelor fiind cuprinsă complet de flăcări. Cu pricepere și promptitudine, aceștia au reușit să stăvilească forțele distructive ale focului, dar detaliile ulterioare au dezvăluit o realitate șocantă: incendiul a fost rezultatul unei acțiuni deliberat provocate.

Primele indicii au sugerat că focul a fost inițiat în zona frontală a autoturismului, iar sub roata din dreapta a fost descoperită o cârpă îmbibată în motorină. Deși incendiul a fost astfel potolit, analizele efectuate de pompieri nu au identificat nicio defecțiune tehnică ce să justifice izbucnirea flăcărilor. Ipoteza unei manevre deliberate a fost susținută de descoperirea elementelor incendiare la locul incidentului.

Atac în stil mafiot în Timișoara

În urma acestui act devastator, autoritățile au preluat controlul situației, deschizând o anchetă amplă pentru a dezvălui misterul din spatele incendiului. Poliția, angrenată în procesul investigației, a focalizat atenția asupra mașinii ce aparține societății Piețe SA, punând la îndoială securitatea și stabilitatea din mediul de afaceri local.

„La data de 06.12.2023, în jurul orei 03:10, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Basarabia din Timișoara, a izbucnit un incendiu la un autovehicul parcat.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor izbucnirii incendiului”, potrivit Poliției Secția 4 Timișoara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: