Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a întâmplat cu fostul polțist Cristian Cioacă după ce a fost eliberat din închisoare. Cu ce se ocupă

Ce s-a întâmplat cu fostul polțist Cristian Cioacă după ce a fost eliberat din închisoare. Cu ce se ocupă

cristian cioaca

Cu ce se ocupă în prezent Cristian Cioacă, după ce la finalul lunii august a fost eliberat din închisoare. Avocata sa a fost cea care a oferit răspunsul acestei întrebări și a dezvăluit mai multe detalii desptr viața fostului polițist.

Ce s-a întâmplat cu Cristian Cioacă după ce a fost eliberat de închisoare

Cristian Cioacă a fost eliberat din detenție acum aproape două luni, având la activ aproape un deceniu de închisoare. Cu toate acestea, de când a fost eliberat, informațiile despre el au fost destul de limitate. După ce a părăsit închisoarea, Cioacă a ales să rămână retras și să evite să facă declarații publice. În ultima perioadă, el s-a aflat într-un con de umbră și au circulat zvonuri conform cărora ar fi încercat chiar să plece din țară.

Avocata lui Cristian Cioacă a subliniat că acesta a luat decizia de a se retrage complet din viața publică întrucât a trecut și continuă să treacă prin momente dificile. În plus, femeia a dezvăluit că mai păstrează legătura cu fostul său client întrucât mai există aspecte de ordin juridic care necesită soluționare.

„Mai ținem legătura din perspectiva relației avocat-client, fiindcă eliberarea sa condiționată include încă rezolvarea unor aspecte judiciare, care se vor rezolva in timp. Nu are însă obligația de a se prezenta săptămânal în fața unui ofițer de poliție, asta e cert. Mama sa are o vârstă și e bolnavă, deci are și grija ei, din câte știu. Mi se pare normal să stea retras, fiindcă a trecut prin ce a trecut!”, a declarat avocata lui Cristian Cioacă, conform Cancan.ro.

Cristian Cioacă își caută un loc de muncă

Cristian Cioacă intenționează să-și caute un loc de muncă și să înceapă o nouă viață. „Din câte știu își caută un loc de muncă, dar nu mi-a împărtășit niciodată intențiile sale legate de ce și-ar dori să facă în noua viață pe care tocmai a început-o! Și nici ce meseria și-ar dori să aibă pe viitor”, a completat avocata lui Cristian Cioacă.

Pe data de 22 august 2023, fostul ofițer de poliție a fost eliberat din detenție. În anul 2014, a fost condamnat la o pedeapsă de 15 ani și 8 luni de închisoare în urma găsirii sale vinovat de dispariția soției sale, Elodia Ghinescu. Avocata a dispărut în noaptea de 29 spre 30 august 2007, iar trupul său neînsuflețit nu a fost găsit de oamenii legii nici până în ziua de astăzi, în ciuda eforturilor imense pe care le-au depus.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: