Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat cu Horia Vârlan după ce s-a retras complet din televiziune: «Nu mai sunt pe gustul producătorilor»

Ce s-a întâmplat cu Horia Vârlan după ce s-a retras complet din televiziune: «Nu mai sunt pe gustul producătorilor»

horia varlan

Numele lui Horia Vârlan este cunoscut celor pasionați de gastronomie. De ceva vreme, carismaticul bucătar nu mai apare, însă, pe micul ecran spre dezamăgirea telespectatorilor. A sosit timpul ca el să lămurească care au fost motivele pentru care a ales să se retragă discret din lumina reflectoarelor. În plus, Horia a dezvăluit și cu ce se ocupă de când nu mai apare la TV. Are o viață plină și nu are timp de odihnă!

Cu ce se ocupă Horia Vârlan de când a renunțat la televiziune

Bucătarul a explicat ce anume l-a deranjat în contractul său cu postul de televiziune PRIMA TV și cum își petrece timpul în prezent. Din fericire, agenda sa este destul de plină și nu are timp să se plictisească, iar gastronomia rămâne cea mai mare pasiune a sa.

„S-a terminat cu televiziunea, n-am mai făcut nimic cu Prima TV pentru că nu mi-a mai convenit combinația și anturajul. În rest nu m-a mai solicitat nimeni, probabil vor alt gen de specialiști. Mi-au zis foarte mulți telespectatori, foarte des, dar bag seama că nu mai sunt pe gustul producătorilor de emisiuni. Probabil că se caută altceva. Mi-am schimbat activitățile, tot cu bucătăria, dar am un atelier gastronomic, unde fac mâncare și acum sunt la serviciu, și fac preparate pentru evenimente, pentru alții”, a declarat acesta, conform Click!

Din toamna anului trecut, a început să predea gastronomie și bucătărie la Liceul Tehnologic Cezar Nicolau din comuna Brănești, unde locuiește. În plus față de asta, mai are o firmă de consultanță și catering, pe care o deține de 20 de ani și care se ocupă cu vânzarea de mâncare.

Horia Vârlan a prezentat ani la rând emisiuni culinare de succes

Prin intermediul site-ului său și a paginii de Facebook, clienții pot comanda meniuri personalizate pentru diverse evenimente, inclusiv pentru sărbătorile de Florii și de Paște. Firma oferă zilnic meniuri speciale, meniuri pentru evenimente și meniuri zilnice pentru câteva companii locale, care au nevoie de aproximativ 100 de preparate pe zi, conform spuselor lui Horia Vârlan.

Horia Vârlan a fost gazda mai multor emisiuni culinare de succes, printre care „Gustos TV” și „Horia Vârlan în bucătărie”, difuzate la postul de televiziune Prima TV din România. Emisiunile sale au fost foarte populare datorită abilităților sale culinare și a modului amuzant și relaxat pe care Horia îl folosea pentru a prezenta rețetele. De-a lungul anilor, el a invitat în emisiuni o serie de personalități din lumea culinară, precum și oameni obișnuiți care îi împărtășeau pasiunea pentru gătit.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: