Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce s-a întâmplat cu trei bărbați care încercau să jefuiască o mașina în benzinărie! INCREDIBIL cum a reacționat victima

Ce s-a întâmplat cu trei bărbați care încercau să jefuiască o mașina în benzinărie! INCREDIBIL cum a reacționat victima

O cameră de supraveghere a surprins fix momentul în care 3 bărbați încearcă să jefuiască o mașină dintr-o benzinărie, asta în timp ce șoferul oprise pentru a alimenta autovehicolul. Potrivit imaginilor, cei trei hoți au fost capturați în timp ce coborau dintr-o dubă albă, unul dintre ei mergând la ușa șoferului, iar ceilalți doi îndreptându-se spre bărbatul care alimenta.

Ce s-a întâmplat cu trei bărbați care încercau să jefuiască mașină! Reacția șoferului va rămâne în istorie

Luat pe nepregătite de către cei trei indivizi, bărbatul nu a stat foarte mult pe gânduri și dat dovadă de mult curaj. În loc să fugă de teamă că va fi rănit, omul a îndreptat pompa de benzină către agresori și a început să-i stropească cu benzină pe fiecare.

Când au văzut ce se întâmplă, cei trei hoți au rupt-o la fugă spre duba cu care au venit și au încercat să se adăpostească. Spre mirarea tuturor, victima a ținut secunde întregi pompa spre atacatori, udandu-i serios cu lichidul inflamator.

Imaginile au ajuns virale și numeroși internauți au făcut chiar și comentarii pe baza faptei!

Unul dintre utilizatorii a atras atenția asupra faptului că ceea ce a făcut bărbatul este un lucru extrem de periculos, deoarece se pot cauza foarte multe accidente, benzina fiind un lichid care ar fi putut produce o adevărată tragedie în zona.

Alții s-au amuzat și au comparat imaginile cu o secvență din celebrul film Singur Acasă, spunând că asta ar trebui să pasteasca toți cei care vor să jefuiască pe cineva.

Să fie oare Kevin? 🙂 Vezi momentul întreg în clipul de mai jos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: