Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat, de fapt, între Lady Di și Prințul Charles? Mărturisirile prințesei au ieșit acum la iveală

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Lady Di și Prințul Charles? Mărturisirile prințesei au ieșit acum la iveală

Prințesa Diana

După 23 de ani de la moartea Prințesei Diana, un documentar despre viața ei a scos la iveală dezvăluiri surprinzătoare despre viața fostei soții a prințului Charles. Din declarațiile Prințesei, mariajul ei a fost ”un iad” și ajunsese să-l urască pe soțul ei. 

Prințesa se pregătea să spună ce avea de spus

Prințesa Diana a făcut mai multe mărturisiri într-o discuție privată cu editorul unui ziar, cu trei luni înainte de a da carțile pe față despre căsnicia sa nefericită. După ce documentarul ”Diana: The Truth Behind the Interview” („Diana: Adevarul din spatele interviului”) a fost difuzat miercuri, fostul editor al ziarului Daily Telegraph a afirmat că a petrecut ore cu Diana, iar ea a oferit un interviu captivant.

”A devenit clar, de la inceput, cat de mult il ura pe Charles. Da, il ura pe Charles. Si cand am intrebat-o daca au existat vreodata momente fericite, ea a zis: ‘Nu, mariajul meu a fost un iad de la inceput’”, a declarat Max Hastings.

De asemenea, potrivit publicației andreearaicu.ro, acesta a mărturisit că Diana se gândea la viitorul fiului ei mai mare, William, care era mult mai potrivit pentru succesiunea la tron. ”A spus ca tot ceea ce conteaza pentru ea era succesiunea lui William la tron. Mi-a zis destul de explicit – ‘Nu cred ca Charles e in stare’. Ceea ce si-ar fi dorit ea sa vada ar fi fost ca Charles sa se dea la o parte de la mostenirea tronului si William sa-i ia locul”.

Informațiile au apărut abia acum pentru că Max Hastings se temea că dacă dădea aceste informații la presă pentru că putea fi considerate ”povești”. ”M-a intrebat ce stiu despre o conspiratie care tintea sa o reduca la tacere. I-am zis ca mi se parea o nebunie. Dar cred ca ea credea genul asta de lucruri”, a spus editorul în documentar.

Cum a murit Prințesa Diana

Prințesa Diana a murit într-un accident de mașină pe 31 august 1997, în tunelul stradal numit Pont de l’Alma din Paris, împreună cu Dodi Al-Fayed și cu șeful securității de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul, care avusese misiunea de a conduce mașina Mercedes-Benz închiriată, prin Paris, pentru a se feri de paparazzi. Mașina lor s-a ciocnit de al treisprezecelea stâlp al tunelului. Tunelul cu două benzi era construit fără bariere metalice în fața stâlpilor. Niciunul dintre cei patru ocupanți nu avea centura de siguranță.

În timp ce se deplasau prin oraș, erau urmăriți îndeaproape de paparazzi pe motociclete. La Place de la Concorde, Henri Paul a apăsat pedala de accelerație pentru a scăpa de presă. Când au ajuns la un tunel ce trecea pe sub Pont de l’Alma, șoferul conducea la o viteza estimată la 200 km/h, într-o zonă cu viteza restricționată la 50 km/h. Paul a pierdut controlul mașinii în momentul în care au intrat în tunel, iar Mercedesul a ricoșat într-un zid și s-a zdrobit literalmente de pilonii care susțineau partea superioară a tunelului.

Diana, încă în viață, însă cu răni grave la nivelul pieptului, a fost dusă la spitalul Hôpital de la Salpêtrière, unde a avut un stop cardiac la câteva minute după ce a fost adusă. Chirurgii nu au reușit să o resusciteze, iar la ora 3 dimineața i-a fost stabilit decesul. Diana era în vârstă de 36 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: