Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat între Oana Roman și Marius Elisei după ce s-a zvonit că bărbatul ar fi înşelat-o. Decizia e de ultim moment!

Ce s-a întâmplat între Oana Roman și Marius Elisei după ce s-a zvonit că bărbatul ar fi înşelat-o. Decizia e de ultim moment!

GALERIE FOTO (3) Oana Roman

Oana Roman a trecut repede, se pare, peste episodul în care Marius Elisei, iubitul ei, invita alte domnişoare la cafea. Bărbatul a fost „prins” în timp ce îi făcea avansuri unei domnișoare de pe Internet.

„Victima” a făcut publică respectiva conversație în care el o invita la cafea.

Reacţia Oanei Roman? Să plece cu iubitul în vacanţă

Fosta prezentatoare TV le-a mărturisit urmăritorilor de pe Instagram că a plecat câteva zile în vacanță, alături de Marius Elisei. Vedeta a mărturisit că nu va sta prea mult timp departe de casă, ci va petrece patru zile în Franța, mai exact de astăzi până marți.

Oana Roman a distribuit câteva imagini dinainte de îmbarcare, dar și câteva poze făcute imediat după ce au ajuns la hotel.

Am găsit pe booking o cazare super decentă, cu cameră foarte spațioasă și o mini bucătărie, la 5 minute de mers pe jos de Croisette, pe care am plătit 200 de euro pentru 3 nopți”, a povestit Oana Roman, pe Instastory.

Cei doi iubiţi călătoresc „light”

Oana Roman le-a arătat fanilor din Social Media că ea și Marius Elisei nu au avut nevoie decât de câte un rucsac pentru bagaje, semn că vedeta își dorește să profite de experiență și să trăiască momentul la intensitate maximă, fără alte griji.

„Pregătită. Să vă arăt cu ce bagaj plec 4 zile, 3 nopți. Un rucsac. Și bagajul lui Marius tot un rucsac. Plecăm de azi până marți seara. Și avem de toate în bagaj, doar le-am organizat eficient”, a spus Oana Roman.

Femeia luptă pentru relaţia ei

Oana Roman a recunoscut că este o misiune dificilă să-şi păstreze familia unită.

De aproape 10 ani ma strădui sa ne ținem aproape și împreună. A ține o familie împreună mai ales cu multele griji ale vieții și anilor, este o misiune zilnică și deloc ușoară.

Nu vă uitați la cei care va fac sa credeți ca ei sunt absolut fericiți în fiecare zi. Tocmai aceia au probabil cele mai multe probleme. Eu încă mă strădui și, deși în unele zile pare imposibil de greu, eu nu mă las. Să nu vă lăsați nici voi!„, a scris Oana Roman pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: