Redactia.ro
Home » Știri » Ce să faci ca să te ţină mai mult bateria la telefon. Trucul simplu care te ajută

Ce să faci ca să te ţină mai mult bateria la telefon. Trucul simplu care te ajută

Ce să faci ca să te ţină mai mult bateria la telefon. Trucul simplu care te ajută

Iată ce să faci ca să te ţină mai mult bateria la telefon. Trucul simplu care te ajută și n-o să te mai enervezi atât de ușor de aici înainte. La ce trebuie să fiți neapărat atenți.

Cum să te ţină mai mult bateria la telefon. Trucul simplu care te ajută

Tuturor ni s-a întâmplat cel puțin o dată să ne enervăm că nu mai avem baterie la telefon și parcă mai adineauri l-am scos de la încărcat. Nu mai avem timp să băgăm smartphone-ul în priză, suntem grăbiți, iar asta ne frustrează și ne scoate din minți. Iată un truc simplu care te ajută și care o să îți fie de folos, indiferent de modelul de telefon. Laurențiu Matache, realizator 24 IT, a explicat despre ce este vorba.

Aplicaţiile care rulează în background reprezintă unul dintre motive. Spre exemplu, dacă ai un Samsung, acolo ai un modul sau o aplicaţie integrată care îţi arată ce aplicaţie îţi consumă cel mai mult din baterie.

Ar fi bine să opreşti aplicaţiile din background şi mai ales datele în background. Dacă nu ai nevoie de date în background, e bine să le oprim. Ele oricum vor funcţiona, spre exemplu, dacă primeşti notificări pe WhatsApp, ele se vor activa automat.

Protejează-ţi smartphone-ul de căldură. Bateria nu numai că se va descărca rapid, ci şi se va deteriora. Nu îl încărcaţi şi nu îl descărcaţi în totalitate. De la 20% la 40% minim descărcat până la 80-85% maxim încărcat.

Încărcarea rapidă nu este bună pentru baterii. Atunci când nu aveţi nevoie de încărcare rapidă, nu vă grăbiţi, dezactivaţi acel mod de încărcare supercharge şi încărcaţi telefonul normal. Per total, bateria îşi poate creşte rezistenţa cu 50%.

Ce să faci ca să te ţină mai mult bateria la telefon. Trucul simplu care te ajută
Foto: Pexels
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: