Redactia.ro
Home » Știri » Ce salarii au angajații care lucrează la magazinele Gucci din Europa

Ce salarii au angajații care lucrează la magazinele Gucci din Europa

Gucci este un nume renumit în lumea articolelor de lux din piele, a modei, a ceasurilor și a bijuteriilor. Dinamismul, creativitatea, estetica artistică și detaliile din produsele sale reprezintă vârful măiestriei. Mulți se întreabă acum ce salarii au angajații care lucrează la magazinele Gucci din Europa.

Istoria Gucci, de la vis la realitate

Cu toate acestea, casa de modă a avut parte de certuri de familie publice, pe care niciun alt brand de o asemenea anvergură nu le-a avut în istoria sa.
Guccio Gucci a fondat celebra casă de modă în Florența, Italia, în 1921. Potrivit reportajului realizat de Rebag, înainte de a înființa marca omonimă, Gucci a lucrat ca portar la hotelul Savoy din Londra. Inspirat de oaspeții de lux ai hotelului, s-a întors acasă pentru a lucra pentru o companie de bagaje, Franzi, și s-a apucat de meșteșugul pielăriei înainte de a-și lansa propria afacere. La început, Gucci a vândut în primul rând articole din piele și s-a concentrat pe articole de călătorie, dar în cele din urmă s-a extins și la echipamente ecvestre, pe măsură ce vestea despre marcă a ajuns la urechile – și la portofelele – aristocraților britanici.

Cum s-a extins marca la nivel global

În cele din urmă, fiii lui Gucci, Aldo, Vasco și Rodolfo, au început să lucreze pentru companie, iar reputația acesteia a continuat să crească. Dar, potrivit Women’s Wear Daily,au întâmpinat o piedică în 1935. A existat un embargo al Ligii Națiunilor împotriva Italiei și, având în vedere că pielea era în criză, brandul a fost forțat să folosească alte materiale. A fost creată o canapa, sau cânepă, țesută special, iar deasupra a fost imprimat celebrul simbol al diamantului întrepătruns al Gucci, devenit acum celebru.

Cu cât sunt plătiți angajații Gucci

Cât de mult sunt plătiți angajații de la Gucci? Salariul mediu anual estimat, incluzând salariul de bază și bonusul, la Gucci este de 129.903 $, adică 62 $ pe oră, în timp ce salariul mediu estimat este de 128.447 $, adică 61 $ pe oră.

La Gucci, cel mai bine plătit post este cel de director de vânzări, cu 228.855 de dolari pe an, iar cel mai slab este cel de reprezentant CS, cu 46.949 de dolari pe an. Salariile medii de la Gucci pe departamente includ: IT la 110.239 dolari, Vânzări la 146.994 dolari, HR la 124.642 dolari și Dezvoltare comercială la 160.030 dolari. Jumătate din salariile de la Gucci sunt peste 128.447 de dolari.
67 de angajați de la Gucci își clasează Remunerarea în top 50% dintre companiile de dimensiuni similare pe site-ul comparably (pe baza a 203 evaluări).
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: