Redactia.ro
Home » Monden » Ce salariu are Andreea Mantea. Vedeta încasează o sumă colosală

Ce salariu are Andreea Mantea. Vedeta încasează o sumă colosală

andreea mantea

Frumoasa Andreea Mantea este una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete tv de la noi. Mulți s-au întrebat câți bani încasează frumoasa brunetă din emisiunile pe care le face, iar abia acum s-a aflat totul! Mulți visează să facă atât de mulți bani pe lună!

Ce salariu are Andreea Mantea

Andreea Mantea a debutat în cariera sa la Antena 1, ca asistentă TV la “Neața cu Răzvan și Dani”. Mai apoi, a semnat cu Kanal D, unde a avut propria sa emisiune, WowBiz, alături de Mădălin Ionescu. În 2018, a devenit prezentatoarea reality show-ului “Puterea Dragostei”. Emisiunea s-a filmat în Turcia și a avut audiențe record, care i-au forțat pe turci să înceapă sezonul 2, la scurt timp după primul. Andreea Mantea a vrut să revină în România, pentru că postul TV îi promisese că va muta show-ul în țară, lucru care nu s-a întâmplat. Pentru a o convinge să rămână prezentatoare turcii i-au oferit o sumă de bani considerabilă.

Andreea Mantea ar fi primit lunar 20.000 de euro pentru a rămâne în Turcia. Pe lângă acești bani, vedeta de televiziune mai primea 5000 de euro și pentru moderarea emisiunii “Se strigă darul”, pentru care era nevoită să revină din Turcia în România și să călătoreasă prin țară, pentru a participa la diverse nunți.

A fost o perioadă foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în România! Pe cât de tare mi-au umplut sufletul fericirea și trăirile concurenților, pe atât de tare îmi doresc și abia aștept să îmi văd copilul bucurându-se alături de bunici și de prietenii lui din România”, și-a argumentat Andreea Mantea decizia în urmă cu ceva timp.

Andreea Mantea s-a confruntat cu probleme de sănătate

Au apărut mai multe zvonuri cum că frumoasa brunetă ar fi însărcinată. Andreea Mantea văzând că aceste zvonuri se întețesc a făcut public un mesaj prin care a explicat că nu este gravidă, însă pare că ar fi așa din cauza unei boli autoimune, mai exact o alergie.

Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt … pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit…„, a povestit Andreea Mantea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: