Redactia.ro
Home » TV » Ce salariu are Gabriel Coveşanu la Vorbeşte lumea. Cove ia aproape dublu faţă de colega Adela Popescu

Ce salariu are Gabriel Coveşanu la Vorbeşte lumea. Cove ia aproape dublu faţă de colega Adela Popescu

Cove și Adela Popescu

Emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV rulează pe micile ecrane de deja cinci ani, iar Gabriel Coveșanu și Adela Popescu fac o echipă foarte apreciată. Iată ce salarii primesc cei doi pentru a fi moderatorii acestui show TV!

Ce salariu ia Cove pentru prezentarea emisiunii „Vorbește lumea”

Gabriel Coveșanu este prezentator al emisiunii „Vorbește lumea” încă din anul 2015, iar el este plătit foarte bine pentru serviciile sale. Astfel, salariul pe care îl ia Cove pentru a prezenta show-ul este de circa 4.000 de euro pe lună. Potrivit declarației de avere pe care Cove a completat-o în 2019, el avea un venit anual de 48.000, iar un calcul matematic simplu ne arată că într-o lună, Cove ia aproape 20.000 de lei pe lună.

„Mă simt foarte bine aici, fetele m-au primit minunat, există o chimie extraordinară între noi și ne înțelegem perfect. La „Vorbește lumea!” mă simt ca acasă, ca într-o familie. Îmi doresc ca eu, Sore, Nadine și Vica să le facem telespectatorilor după amiezile mai frumoase, mai pline de zâmbete, și să le aducem în fiecare zi informații utile și cei mai iubiți artiști”, spunea Gabriel Coveșeanu despre emisiunea pe care o prezintă.

Ce salariu ia Adela Popescu la emisiunea de la Pro TV

Adela Popescu ia mult mai puțin bani decât Cove, salariul ei fiind la jumătate față de cel al lui Gabriel Coveșanu. Astfel, Adela Popescu primește lunar circa 2.000 de euro.

”Chiar sunt foarte norocoasă. Am avut o chimie foarte rapidă în studio cu el și asta ne-a ajutat foarte tare. Nu suntem supărăcioși, nu suntem în competiție, fiecare dintre noi a gustat din plăcerea de a fi cunoscuți, așa că reușim să ne completăm foarte bine. În plus, noi am reușit să legăm și o prietenie în afara platoului, am fost în vacanță cu familile, ieșim toți patru și glumim foarte mult. Așadar, cum ne vedeți în emisiune, suntem mereu”, a declarat Adela Popescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: