Redactia.ro
Home » Monden » Marcel Pavel a fost și la PRO TV. Adela Popescu și Cove, în pericol?!

Marcel Pavel a fost și la PRO TV. Adela Popescu și Cove, în pericol?!

Marcel Pavel noul coronavirus

Marcel Pavel a fost primul artist din România care a anunțat că a fost confirmat cu noul coronavirus. Imediat după el, și alte vedete prezente în platoul emisiunii „Te cunosc de undeva”, difuzată de Antena 1, au fost confirmate cu virusul SARS-Cov2, printre care Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea și, mai nou, Alina Pușcaș. Acum s-a aflat că Marcel Pavel a fost și la PRO TV.

Marcel Pavel a fost și la PRO TV. Adela Popescu și Cove, gazdele lui

În urmă cu câteva zile, Marcel Pavel a anunțat că a fost confirmat cu noul coronavirus. Artistul se confruntă cu stare severă a bolii, motiv pentru care este internat la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, din Capitală. S-a aflat, între timp, că pe lângă prezența în platoul emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, artistul a fost și la „Vorbește lumea”, emisiune prezentată de Cove și Adela Popescu.

„Bună seara, dragi prieteni! Astăzi, la Pro tv, am prezentat noul meu single „ZÂNA MEA FRUMOASĂ DIN POVEȘTI „, alături de: Yuvenalia și Sasha Pavel, ADELA și COVE! ????❤????❤????❤” scria, în urmă cu două săptămâni, Marcel Pavel, pe Facebook. Mulți zic că acesta avea deja coronavirus, însă era în stadii incipiente. Totuși, la momentul acesta, staff-ul PRO TV nu prezintă simptome de infectare cu noul coronavirus, potrivit Cancan.ro.

Marcel Pavel, jignit în mediul online

Artistul trece printr-o situație critică din viața lui, însă nu e scutit de răutățile din mediul online. Mulți internauți spun că, de fapt, artistul n-ar fi infectat cu noul coronavirus și că la mijloc ar fi o încercare de manipulare a maselor. Cu toate acestea, cântărețul a transmis un mesaj de pe patul de spital, prin care a lămurit lucrurile și a făcut apel la empatie.

„Bună dimineața, dragi prieteni! Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni (dacă-i pot numi așa…), faptul că eu trec prin momente extrem de dificile ale vieții mele! Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor necesitând un termen f. îndelungat pt a mă vindeca!

Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit că să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni…! Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar!

Trec prin momente de cumpănă a vieții mele! În loc să veniți în întâmpinarea mea cu un gând bun și cu urări de sănătate v-ați permis să scrieți numai răutăți! Pe cei care ați scris si v-ați permis să mă jigniți și să mă acuzați pe nedrept fără să aveți nici măcar o dovadă că as fi implicat în toată închipuirea aceasta bolnavă a voastră o să vă scot din listă și o să vă blochez că să nu va mai permiteți să bârfiti la modul ordinar la adresa mea! Să vă fie rușine celor care ati scris mizerii despre mine!”, a scris Marcel Pavel pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: