Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce salariu are lunar o casieră la casa de pariuri Superbet

Ce salariu are lunar o casieră la casa de pariuri Superbet

Superbet

Casa de pariuri Superbet este una dintre cele mai populare din țara noastră, dar te-ai întrebat vreodată cât câștigă, de fapt, o casieră care lucrează aici? Iată că am aflat răspunsul.

Cât câștigă o casieră angajată la Superbet la finalul fiecărei luni

Casele de pariuri Superbet sunt foarte populare și sunt deschise în mai toate orașele mari din țară. Iată cât încasează o casieră care lucrează aici.

O angajată la Superbet poate obține lunar suma de 2.300 de lei, dacă lucrează într-un oraș mare. La această sumă se adaugă și bonusuri, în valoare de 100 de lei, dar și bonuri de masă, care constituie alți 300 de lei. În total, vorbim despre suma de 2.700 de lei net.

Totuși, salariile pot fi mai mici, în cazul în care nu există experiență. Pachetul salarial menționat mai sus vine doar pentru o persoană care lucrează în domeniu de cinci ani.

Câți bani face, de fapt, Superbet

Până de curând, directorul companiei Superbet a fost Vlad Ardeleanu. Acesta mărturisea că în următorii ani compania va atinge o evalua 1 miliard de dolari.

“Astăzi, Superbet are profil de corporaţie internaţională, o evaluare de 700 de milioane de euro şi este partener al Blackstone, cel mai mare fond de investiţii din lume. Sunt sigur aşadar că noua echipă de management va avea succes în a atinge obiectivul unei evaluări de 1 miliard de dolari în următorii ani”, a spus Vlad Ardeleanu, fostul director al companiei

Mai mult, în anul ce a trecut, Superbet a avut un rulaj de aproape trei miliarde de euro.

“Am condus o echipă care a reuşit succese remarcabile: compania a crescut de cinci ori, a avut un rulaj de 2,8 miliarde de euro în 2019 şi a intrat în topul primelor zece companii antreprenoriale din România”, a povestit Vlad Ardeleanu la plecarea de la Superbet.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: