Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu are Raed Arafat

Ce salariu are Raed Arafat

GALERIE FOTO (2) Ce salariu are Raed Arafat

Ce salariu are Raed Arafat. În urma declarației de avere, se poate constata că secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, nu este deloc sărac. Medicul de origine palestiniană ocupă funcţia de şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Ce salariu are Raed Arafat

Declarația de avere a medicului Raed Arafat scoate la iveală câștigurile pe care acesta le-a avut. Din ultima declarație de avere, completată în iunie 2019, reiese faptul că Arafat deține un apartament de lux într-un complex rezidențial de lângă București, precum și o treime din casa părintească din Palestina.

De asemenea, aceasta a avut o vilă lângă Târgu Mureș, pe care a vândut-o cu 82.500 de euro. Medicul are multe conturi în lei și euro, suma fiind de aproximativ 30.000 de euro.

Mai mult, acesta a reușit să scape și de datoria pe care o avea de aproape 180.000 de lei la bancă, având un credit contractat pentru a-și achiziționa apartamentul de lângă București.

Raed Arafet este profesor la două Universități

Pe lângă salariul pe care îl ia ca secretar de stat, și cei 13.444 lei ca normă de hrană, 1.826 lei îi ia pentru funcția de lector la Universitatea din Cluj și 9.603 ca profesor asociat la Universitatea București și nu în ultimul rând, 14.539 ca experit FPS.

Așadar, în total, veniturile anuale ale secretarului de stat au fost de 146.116 lei, adică 12.176 lei pe lună.

Care este adevărata familie a lui Arafat

Raed Arafat a venit în România în anul 1981, cu scopul de a-și urma pasiunea și de a deveni un medic extrem de bun. Acesta a început să urmeze studiile Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în anul 1989. După un an în România, visa să plece în Franța pentru a-și continua studiile, însă căderea comunismului l-a împiedicat să mai iasă din țară, moment în care a decis ca România să-i devină a doua casă.

După ce a terminat facultatea, a început să lucreze pe Ambulanță, mai apoi s-a gândit la un plan pentru a putea înființa primul serviciu de urgență din țară, denumit tot de el SMURD. Dacă majoritatea știu de viața sa profesională, despre cea personală nu au fost multe de zis. În tot acest timp, Raed Arafat și-a dedicat tot timpule exclusiv meseriei, motiv pentru care nu s-a căsătorit niciodată.

Din nefericire, legătura cu familia s-a rupt între timp. Acesta s-a îndepărtat de familie și de origini.

Citeste si:Raed Arafat a fost implicat într-un accident rutier. În ce stare se află șeful DSU

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini