Redactia.ro
Home » Homepage » Șeful DSU, Raed Arafat anunță că nu va demisiona: „Nu demisionez! Să mă demită dacă vor!”

Șeful DSU, Raed Arafat anunță că nu va demisiona: „Nu demisionez! Să mă demită dacă vor!”

Raed Arafat anunt oficial

Raed Arafat anunță că nu va demisiona din funcția de șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, în ciuda atacurilor din ultima perioadă în urma filmărilor ieșite privind intervenția la Colectiv.

Șeful DSU Raed Arafat anunță că nu va demisiona: „Nu demisionez! Să mă demită dacă vor!”

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, anunță că nu va demisiona din funcție, după ce un filmuleț privind prima intervenție din clubul Colectiv a fost făcută publică.

Nu sunt lipit de scaun, dar nu demisionez. Dacă sunt demis, e dreptul oricui să facă asta, să mă demită dacă vor. Ce consider după tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă este că atacurile sunt intensificate, pentru că atacurile sunt, de foarte mult, cu mesaje prestabilite. Mesaje coordonate precum sau au fost mesaje prin social media, a declarat Raed Arafat la Antena 3.

„Este vorba de interese interne, dar și externe”

Șeful DSU a fost întrebat dacă există un interes pentru distrugerea sistemului de urgență, iar răspunsul acestuia a fost afirmativ, spunând că este vorba de interese interne, dar și externe.

E un asalt, dar nu mă las pentru că au fost foarte mulți care au avut încredere în mine, pentru că eu nu am construit singur (…) Eu am spus că nu se poate privatiza sistemul de urgență. E ca și cum am privatiza apărarea”, a afirmat Arafat.

În cazul în care va fi atacat, acesta a declarat că va ieși să răspundă. Dacă ministrul de interne îi va cere să demisioneze, Arafat a spus că va trebui să își asume să îl demită.

Nu, am zis că dânșii să își asume și să mă demită. Trebuie să fiu demis, dar pentru ce am făcut în țara asta, dacă vor să mă demită, să mă demită onorabil”.

În cazul în care va fi dat afară, Raed Arafat a precizat că va pleca din țară, sunt oportunități, „unde nu mă consideră bătrân”.

Citeste si:Dosarul Colectiv. Tribunalul Bucuresti va da astăzi prima sentință, după patru ani de la tragedie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: