Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu are un lucrător comercial la Praktiker cu tot cu bonuri de masă

Ce salariu are un lucrător comercial la Praktiker cu tot cu bonuri de masă

Praktiker

Praktiker este una dintre companiile cele mai cunoscute companii destinate celor cărora le face plăcere să lucreze singuri acasă, să își înfrumusețeze casa și grădina. Dar te-ai întrebat vreodată cât câștigă un angajat de la Praktiker?

Ce salarii au angajații de la Praktiker. Cât e leafa netă

La fel ca în orice alt domeniu, și în ceea ce privește angajații de la Praktiker salariile sunt diferențiate în funcție de experiența în muncă. Iată ce salarii pot avea cei care sunt angajați ai companiei Praktiker.

Unul dintre cele mai mari salarii le are așa-numitul Tax Senior. Un astfel de angajat primește nu mai puțin de 5.000 de lei, net, lunar. Poți primi acest salariu la final de lună dacă ai o experiență de cel puțin patru ani în acest domeniu și dacă te afli într-un oraș mai mare sau chiar în Capitală.

Un lucrător comercial de la Praktiker are un salariu net lunar de 1.420 de lei, dar primește și tichete de masă în valoare de 300 de lei. Experiența necesară în domeniu este de doi ani.

Un consilier expert vânzări are un salariu de 3.000 de lei, iar experiența în domeniu trebuie să fie de trei ani.

Un șef de raion poate primi 3.000 de lei net pe lună. La acesta se mai adaugă și bonurile de masă, în valore de 300 de lei și un bonus de 200 de lei pe lună.

De când e Praktiker în România

Praktiker a apărut în țara noastră în 2002, iar de atunci a deschis 27 de magazine. Ulterior, după ce magazinele Praktiker din Germania au dat faliment, compania a vândut subsidiarele externe. Astfel, în țara noastră magazinul s-a redenumit și acum se cheamă Home Lux, fiind preluat de această companie.

„În procesul de recrutare, compania noastră pune accent atât pe experiență profesională, cât și pe atitudinea și personalitatea viitorilor angajați. Pe lânga expertiză și capacitatea de asumare a unor responsabilități, avem nevoie de oameni care să dovedească ambiție, dedicare, deschidere pentru experiențe noi și entuziasm.

La Praktiker România, toți membrii echipei au șanse egale de promovare și de construire a carierei pe care și-o doresc”, se arată pe site-ul companiei.

Principiile după care ne ghidăm în consolidarea echipei:

Apreciere: Lucrăm într-o companie orientată către performanță și știm să-i apreciem pe cei care au ambiția de a fi mereu mai buni.

Respect: Demonstrând respect față de toți cei cu care lucrăm, reușim să câstigam, la rândul nostru, respectul celor din jur.

Recunoaștere: Putem urmă drumul pe care ni l-am ales dovedind recunoaștere pentru efortul oamenilor cu adevărat implicați în ceea ce construim împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: