Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu are un paznic care patrulează garniturile de metrou

Ce salariu are un paznic care patrulează garniturile de metrou

Ce salariu are un paznic care patrulează garniturile de metrou

Pentru a evita furturile și jafurile, multe companii apelezează la agenți de pază pentru a avea grijă de anumite bunuri sau lucruri.

Ei bine, pentru a fi candidatul ideal, trebuie să ai o serie de abilități foarte bune și pentru a face față în situații de stres.

Ce salariu are un paznic care patrulează garniturile de metrou

Toată lumea îi știe, mai ales cei care circulă cu metroul zi de zi. Garniturile de metrou sunt întotdeauna păzite de un paznic care este pregătit să intervină în orice situație.

Compania de metrou, Metrorex își căuta în 2018 paznici, cu peste 187 de milioane de lei. Mai exact, Metrorex primea cinci oferte pentru furnizarea de servicii de pază și intervenție în stațiile de metrou și trenuri, contractul fiind estimat la 187,2 milioane de lei, fără TVA, pentru o perioadă de 4 ani.

Se știe că Metrorex s-a confruntat cu probleme în ceea ce privește semnarea unui contract cu firmele de pază. În 2017 a avut loc o licitație din partea Metrorex, care a fost anulată pentru că nu a depus nicio ofertă de participare admisibilă.

Cât câștigă un bodygurd de metrou

Programul unui paznic de metrou este de 24 de ore. Se începe la șase dimineața și se sfârșește a doua zi la aceeași oră, ceea ce înseamnă că după ce metroul este închis aceștia sunt tot acolo.

Aceștia au rolul de a supraveghea și de a acționa în cazul unor incidente. De asemenea, trebuie știut faptul că metroul nu pleacă dacă paznicul nu se află înăuntru. Conform unor surse, salariul unui paznic de metrou este minimul pe economie, adică 2.230 de lei.

Paznicul de metrou trebuie întotdeauna să fie atent la tot ce se întâmplă pentru a aplana orice conflict, sau pentru a anunța mecanicul că trenul s-a golit. Majoritatea dintre ei lucrează la companie de ani de zile, mulțumindu-se cu același salariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: