Redactia.ro
Home » Monden » Ce salariu încasează Irina Fodor pentru un sezon la America Express. Primește mult mai puțin decât Gina Pistol

Ce salariu încasează Irina Fodor pentru un sezon la America Express. Primește mult mai puțin decât Gina Pistol

În lumea televiziunii, salariile prezentatorilor pot să varieze considerabil, reflectând adesea popularitatea și impactul pe care aceștia îl au asupra publicului. Un exemplu concret în acest sens îl reprezintă situația Irinei Fodor și a Ginei Pistol, două prezentatoare de televiziune apreciate, dar cu diferențe semnificative în ceea ce privește veniturile lunare.

Irina Fodor, cunoscută pentru prezentarea emisiunii „America Express” de pe Antena 1, se bucură de o reputație solidă și de o imagine fizică de invidiat. Cu toate acestea, veniturile sale lunare nu se compară cu cele ale predecesoarei sale în cadrul emisiunii, Gina Pistol.

Câți bani încasează Irina Fodor pentru un sezon la America Express

Schimbarea de prezentatoare a avut loc în 2019, când Gina Pistol, în urma unei situații legate de maternitate, a fost înlocuită de Irina Fodor la conducerea emisiunilor „Asia Express” și „Chefi la cuțite”. Această schimbare a provocat un val de interes și discuții în rândul telespectatorilor, iar Irina Fodor a fost rapid apreciată pentru abordarea sa fresh și pentru energia adusă în cadrul emisiunii „America Express”.

Cu toate acestea, deși fac același lucru, diferența de salariu dintre cele două prezentatoare este remarcabilă. Potrivit informațiilor mediatice, Gina Pistol ar fi primit 45.000 de euro pentru întregul sezon, adică 18.000 de euro lunar. În contrast, Irina Fodor încasează doar 10.000 de euro pe lună, conform gândul.ro. Această diferență salarială este cu atât mai surprinzătoare cu cât ambele prezentatoare au avut o contribuție semnificativă la popularitatea emisiunii.

Calculând veniturile pe un sezon standard de „America Express”, care se întinde pe 10 săptămâni, Irina Fodor ar câștiga 25.000 de euro pe sezon, o sumă considerabil mai mică în comparație cu predecesoarea sa. Această discrepanță pune în evidență diferențele semnificative în ceea ce privește evaluarea financiară a muncii lor, deși ambele au adus un suflu nou emisiunii.

Cum se înțeleg Irina Fodor și Gina Pistol

Contrar așteptărilor, relația dintre cele două prezentatoare pare a fi una prietenoasă și lipsită de rivalitate profesională. Chiar dacă schimbarea în cadrul emisiunilor a stârnit speculații privind posibile conflicte, se pare că Irina Fodor și Gina Pistol înțeleg că aceste decizii sunt adesea dictate de circumstanțe și nu de dorința de a intra într-o competiție neloială.

„Nici nu se pune problema despre rivalitate, noi ne înțelegem foarte bine, ea mi-a dat chiar sfaturi la început de drum, când am preluat show-urile, amândouă suntem fete săritoare, oferim ajutor când e nevoie, ne luăm în serios munca și suntem dedicate 100% atunci când vine vorba despre proiectele în care suntem implicate”, a declarat Irina Fodor, pentru revista Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: