Redactia.ro
Home » Monden » Ce salariu primește văduva lui Cristian Țopescu. Adevărul despre moștenirea regretatului jurnalist

Ce salariu primește văduva lui Cristian Țopescu. Adevărul despre moștenirea regretatului jurnalist

GALERIE FOTO (6) Ce salariu primește văduva lui Cristian Țopescu.

Ce salariu primește văduva lui Cristian Țopescu. Comentatorul sportiv s-a stins din viață pe 15 mai 2018. Jurnalistul era căsătorita cu Christel Ungar Țopescu. În prezent, văduva lui Cristian Țopescu lucrează la TVR, iar în urmă cu puțin timp și-a terminat mandatul în Consiliul de Administrație a televiziunii publice. Ce salariu lunar primește aceasta?

Ce salariu primește văduva lui Cristian Țopescu. Adevărul despre moștenirea regretatului jurnalist

Ce salariu primește văduva lui Cristian Țopescu. Celebrul jurnalist s-a stins din viață în urmă cu trei ani, iar fiica sa, Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în urmă cu doi ani. Christel Ungar a fost a treia soție a comentatorului sportiv. Aceasta lucrează de mulți ani la TVR, iar în ultima perioadă a coordonat departamentul de limba germană și a fost membru în Consiliuul de Administrație. Văduva de 55 de ani a regretatului jurnalist realizează emisiunea Akzente, destinată comunității germană din România. Recent, acesta și-a încheiat mandatul în Consiliul Administrației a televiziunii publice, poziție pe care a ocupat-o în ultimii 3 ani.

Cristian Țopescu nu a lăsat în urmă o moștenire considerabilă. Christel Țopescu locuiește în același apartament pe care l-a împărțit cu soțul ei. Potrivit declarației de avere completată de Christel Ungar, aceasta deține 50% din apartamentul de 120 mp în Capitală. Văduva jurnalistului nu are alte bunuri sau proprietăți cu excepția a trei conturi bancare cu sume de 4.000 de lei și 235 euro. La Televiziunea Română ea încasat un salariu și o indemnizație în valoare totală de 142.000 de lei, ceea ce înseamnă că venitul lunar al acesteia a fost de 12.000 de lei. În perioada când soțul ei trăia, Christel câștiga la fel de mult, dar în declarația de avere apărea și pensia jurnalistului, la acea vreme, în valoare de 66.000 de lei pe an.

Christel Ungar a fost a treia soție a regretatului comentator sportiv. Cei doi s-au căsătorit în perioada când Țopescu avea 61 de ani și se spunea că fiica acestuia, Cristina Țopescu nu a fost de acord cu mariajul celor doi. Christel este din Sibiu și a fost profesoară de limba germană la liceul la care a predat Klaus Iohannis. Potrivit unor surse, aceasta ar fi prietenă apropiată cu președintele României. Soția lui Cristian Țopescu a fost interpretă de jazz, fiind absolventă de conservator. Mai mult, aceasta a scris 3 volume de poezie și a devenit cunoscută ca prezentatoare a emisiunii de limba germană de la TVR.

Cristina Țopescu, decedată la un an de la moartea tatălui său

Moartea jurnalistei Cristina Țopescu a șocat o țară întreagă. Vedeta s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani, la doar un an de la moartea tatălui ei, Cristian Țopescu. Jurnalista a fost găsită decedată în casa sa din Otopeni. O vecină a alertat autoritățile pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Cristina Țopescu a fost găsită în pat, acoperită de pătură.

Cristina a fost extrem de afectată de moartea tatălui său, care a încetat din viață la 81 de ani. Prietenii apropiați ai vedetei au declarat că jurnalista suferea de depresie și lua tratament medicamentos.

Cristina si Cristian Topescu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: